Strategi

DJBFA's gældende strategi er udarbejdet af DJBFA's bestyrelse i 2019.


DJBFA's strategi

DJBFA’s mission  

At fremme forholdene for danske komponister og sangskrivere  

Det sker gennem tre kerneområder 

  • Indflydelse og aktivisme 
  • Fællesskab 
  • Midler

Indflydelse og aktivisme  

DJBFA kæmper for at sikre de bedste rammer for danske komponister og sangskrivere og bruger medlemmernes samlede stemme til at opnå indflydelse i dansk og international kulturpolitik.  

DJBFA søger både vores indflydelse gennem møder på de bonede gulve, samarbejder i musikbranchen, og desuden også gennem aktioner og aktivisme, der møder danskerne, hvor de er. DJBFA bidrager aktivt til samfundsdebatten gennem interviews og debatindlæg i medierne.

Fællesskabet 

DJBFA har et stærkt fællesskab, og arbejder hele tiden på at være en vedkommende forening for medlemmerne. DJBFAs medlemmer har mulighed for at opnå en række medlemsfordele og samtidig faciliterer foreningen deling af relevant viden i netværk og møder mellem medlemmerne. Ved at bringe medlemmerne sammen, øger vi den enkeltes mulighed for at udleve sine ambitioner, nå sine mål og inspirere til nye veje.

Midlerne 

DJBFA understøtter danske sangskrivere og komponisters kunstneriske, arbejds- og forretningsmæssige virke og vilkår, så deres værker kommer ud i verden – til glæde for komponist, sangskriver, lytter og samfund. 

Hvert år er DJBFA med til at uddele et tocifret millionbeløb til den danske musikbranche gennem en række forskellige legater, arbejdsophold og puljer. Det sker med høj faglig indsigt, der fremmer relevante initiativer, styrker diversitet, mangfoldighed og løfter kvalitet.

DJBFA’s værdier 

DJBFA ser mangfoldighed som en styrke. Vi er nysgerrige, nyskabende, passionerede og ambitiøse. For DJBFA er det vigtigt både at kende til og udfordre traditionerne.  Vores medlemmer har noget på hjerte med deres kunst samtidig med en udpræget skaberglæde.

Se DJBFA's strategi som pdf