Aktuelle A-ophold

DJBFA tilbyder løbende en række intensive arbejdsophold, der er målrettet til komponister og sangskrivere.

Boost din komposition med et intensivt arbejdshold.

DJBFA tilbyder en række nøje tilrettelagte arbejdsforløb, hvor der målrettet arbejdes med konkret komposition, i en form der afspejler de enkelte genrers særlige behov. Fælles for disse A-ophold er, at der er tale om komponistophold, hvor den enkelte komponist arbejder med og udvikler sin kunstneriske horisont i fællesskab og/eller co-writing med andre komponister og udvalgte hot-shots. Arbejdsopholdene foregår på højt niveau.

Alle opholdene udbydes, så du ansøger om deltagelse, og du udvælges ud fra din ansøgning. Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge. Tjek ansøgningsfrister i forbindelse med hvert enkelt A-ophold.
 

Aktuelle A-ophold:

Der Schlager schlägt zu! 2019

"Schlager" er en kæmpe musikindustri i Tyskland. Mød tyske producere og sangskrivere og kom tæt på det tyske marked på DJBFA's A-ophold Der Schlager schlägt zu! 2019 i Nordtyskland.

Periode: 24.-31. marts 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


Tekstgenerator 2019

Få ny inspiration og fuld opmærksomhed til dine sangtekster, når DJBFA sætter sangteksterne i centrum til foråret. Pablo Llambías og Cæcilie Trier leder opholdet på Engelsholm Højskole.

Periode: 28. april - 4. maj 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


Elektronisk Bølge 2019

Vil du inspireres af nye værktøjer og skarpe personligheder fra en verden af techno, electronica, lydkunst og klub? Så skal du med på Elektronisk Bølge, der afvikles maj 2019 under Click Festival.

Periode: 15.-18. maj 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


International Eurovision Camp 2019

Vær med til at skrive fremtidens Melodi Grand Prix-hits sammen med et internationalt hold af sangskrivere. Kom med til Palma Music Studios på A-opholdet International Eurovision Camp seks dage i juni.

Periode: 10.-16. juni 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


Folk'n'Detail

Splinternyt A-ophold for folkemusik-komponister arrangeret af Kristine Heebøll og DJBFA. Folkemusik for alle pengene på Løgumkloster Højskole og på Tønder Festival.

Periode: 18.-22. august 2019 (evt. til 25. august på Tønder Festival).

Ansøgningsfrist: Onsdag den 27. marts 2019 kl. 23.59. 

Læs mere og ansøg.


PopCamp 2019

Få sangskrivningsundervisning af internationale instruktører fra England og co-write med andre sangskrivere på PopCamp 2019 i Lundgaard Studios i Vejen.

Periode: 25.-30. august 2019.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 10. april 2019 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg.


A-Camp Stockholm 2019: Uge 42

I år afholdes der både A-Camp Stockholm i uge 7 og i uge 42. Kom med på en uges sangskrivningsophold i poppens hovedstad, Stockholm. Mød succesfulde folk fra musikbranchen og co-write med de bedste producere, sangskrivere og artister.

Periode: Uge 42 i 2019.

Mere info om opholdet og ansøgning kommer i april 2019.
 


Eksempler på tidligere A-ophold:

Manden med et solbrune ansigt

Læs mere.

I februar 2019 rejste et hold komponister med Michael Rexen til Etiopien på dette helt unikke A-ophold med fokus på ethio-jazz.
Opholdet er afholdt.


Berlin SangskriverCamp

Læs mere.

DJBFA, Tigerspring og Universal Music Publishing præsenterede et helt nyt arbejdsophold med fokus på pop, EDM og urban til det tyske marked i november 2018.
Opholdet er afholdt.


KompositionsCamp 2018

Læs mere.

Rytmisk inspiration til klassisk musik og omvendt. Med undervisning af Timothy Andrés, Bent Sørensen og Marcos Balter. A-ophold på Engelsholm Højskole.
Opholdet er afholdt.


Tekstgenerator

Læs mere.

Tekstgenerator er et af de A-ophold, DJBFA har afholdt flere år i træk. Tekstarbejdet var i fokus, da sangskrivere mødtes i april 2018 på Engelsholm Højskole. Oplæg fra bl.a. Steffen Brandt og Bisse.
Opholdet er afholdt.


Nordlys over Fanø

Læs mere.

Co-writing-ophold i Sønderho på Fanø med komposition af nutidig, nordisk folkemusik.
Opholdet er afholdt.


A-Camp USA 2018

Læs mere.

DJBFA & MusicMakers arrangerede igen i 2018 to ugers intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles.
Opholdet er afholdt.


Komposium 2016: Jazz/bigband arbejdsophold

Læs mere.

Over en periode på fem uger fik otte danske komponister mulighed for at deltage i et kompositorisk uddannelses- og inspirationsforløb med Guillermo Klein.
Opholdet er afholdt.


Fatimas Hånd 2016

Læs mere.

Arbejdsophold om Mellemøstens musik i Oman.
Opholdet er afholdt.

 

(Foto øverst: Fra A-opholdet A-Camp USA 2017. Fotograf: Rasmus Fjeldsted.)