Aktuelle A-ophold

DJBFA tilbyder løbende en række intensive arbejdsophold, der er målrettet til komponister og sangskrivere.

Boost din komposition med et intensivt arbejdshold.

DJBFA tilbyder en række nøje tilrettelagte arbejdsforløb, hvor der målrettet arbejdes med konkret komposition, i en form der afspejler de enkelte genrers særlige behov. Fælles for disse A-ophold er, at der er tale om komponistophold, hvor den enkelte komponist arbejder med og udvikler sin kunstneriske horisont i fællesskab og/eller co-writing med andre komponister og udvalgte hot-shots. Arbejdsopholdene foregår på højt niveau.

Alle opholdene udbydes, så du ansøger om deltagelse, og du udvælges ud fra din ansøgning. Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge. Tjek ansøgningsfrister i forbindelse med hvert enkelt A-ophold.
 

Aktuelle A-ophold:

Manden med det solbrune ansigt

DJBFA udbyder et helt nyt – og helt specielt – A-ophold. I februar 2019 rejser vi med Michael Rexen til Etiopien og lærer om ethio-jazz, traditionelle etiopiske instrumenter og meget mere.

Periode: 8.-17. februar 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


A-Camp Stockholm 2019: Uge 7

I år afholdes der både A-Camp Stockholm i uge 7 og i uge 42. Kom med på en uges sangskrivningsophold i poppens hovedstad, Stockholm. Mød succesfulde folk fra musikbranchen og co-write med de bedste producere, sangskrivere og artister.

Periode: 10.-16. februar 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


Der Schlager schlägt zu! 2019

"Schlager" er en kæmpe musikindustri i Tyskland. Mød tyske producere og sangskrivere og kom tæt på det tyske marked på DJBFA's A-ophold Der Schlager schlägt zu! 2019 i Nordtyskland.

Periode: 24.-31. marts 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


Tekstgenerator 2019

Få ny inspiration og fuld opmærksomhed til dine sangtekster, når DJBFA sætter sangteksterne i centrum til foråret. Pablo Llambías og Cæcilie Trier leder opholdet på Engelsholm Højskole.

Periode: 28. april - 4. maj 2019.

Ansøgningsfrist: 21. januar 2019 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg.


Elektronisk Bølge 2019

Vil du inspireres af nye værktøjer og skarpe personligheder fra en verden af techno, electronica, lydkunst og klub? Så skal du med på Elektronisk Bølge, der afvikles maj 2019 under Click Festival.

Periode: 15.-18. maj 2019

Ansøgningsfrist: 22. januar 2019 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg.


Eksempler på tidligere A-ophold:

Berlin SangskriverCamp

Læs mere.

DJBFA, Tigerspring og Universal Music Publishing præsenterede et helt nyt arbejdsophold med fokus på pop, EDM og urban til det tyske marked i november 2018.
Opholdet er afholdt.


KompositionsCamp 2018

Læs mere.

Rytmisk inspiration til klassisk musik og omvendt. Med undervisning af Timothy Andrés, Bent Sørensen og Marcos Balter. A-ophold på Engelsholm Højskole.
Opholdet er afholdt.


Tekstgenerator

Læs mere.

Tekstgenerator er et af de A-ophold, DJBFA har afholdt flere år i træk. Tekstarbejdet var i fokus, da sangskrivere mødtes i april 2018 på Engelsholm Højskole. Oplæg fra bl.a. Steffen Brandt og Bisse.
Opholdet er afholdt.


Eurovision Camp 2018

Læs mere.

A-ophold i det helt nybyggede Palma Music Studios på Mallorca, hvor DJBFA og ArtPeople Music Publishing inviterede sangskrivere til at skrive de kommende Eurovision-hits.
Opholdet er afholdt.


Nordlys over Fanø

Læs mere.

Co-writing-ophold i Sønderho på Fanø med komposition af nutidig, nordisk folkemusik.
Opholdet er afholdt.


A-Camp USA 2018

Læs mere.

DJBFA & MusicMakers arrangerede igen i 2018 to ugers intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles.
Opholdet er afholdt.


PopCamp 2017

Læs mere.

DJBFA's PopCamp stillede skarpt på kommerciel sangskrivning med internationale komponister og producere i Lundgaard Studios.
Opholdet er afholdt.


Elektronisk Bølge

Læs mere.

Sessions, masterclasses, artist talks og showcases på Kulturværftet i Helsingør i samarbejde med Sound21.
Opholdet er afholdt.


Komposium 2016: Jazz/bigband arbejdsophold

Læs mere.

Over en periode på fem uger fik otte danske komponister mulighed for at deltage i et kompositorisk uddannelses- og inspirationsforløb med Guillermo Klein.
Opholdet er afholdt.


Fatimas Hånd 2016

Læs mere.

Arbejdsophold om Mellemøstens musik i Oman.
Opholdet er afholdt.

 

(Foto øverst: Fra A-opholdet A-Camp USA 2017. Fotograf: Rasmus Fjeldsted.)