Aktuelle A-ophold

DJBFA tilbyder løbende en række intensive arbejdsophold, der er målrettet til komponister og sangskrivere.

Boost din komposition med et intensivt arbejdshold.

DJBFA tilbyder en række nøje tilrettelagte arbejdsforløb, hvor der målrettet arbejdes med konkret komposition, i en form der afspejler de enkelte genrers særlige behov. Fælles for disse A-ophold er, at der er tale om komponistophold, hvor den enkelte komponist arbejder med og udvikler sin kunstneriske horisont i fællesskab og/eller co-writing med andre komponister og udvalgte hot-shots. Arbejdsopholdene foregår på højt niveau.

Alle opholdene udbydes, så du ansøger om deltagelse, og du udvælges ud fra din ansøgning. Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge. Tjek ansøgningsfrister i forbindelse med hvert enkelt A-ophold.
 

Aktuelle A-ophold:

Berlin SangskriverCamp

DJBFA, Tigerspring og Universal Music Publishing præsenterer et helt nyt arbejdshold: Berlin SangskriverCamp med fokus på pop, EDM og urban til det tyske marked.

Periode: 18.-24. november 2018.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


Manden med det solbrune ansigt

DJBFA udbyder et helt nyt – og helt specielt – A-ophold. I februar 2019 rejser vi med Michael Rexen til Etiopien og lærer om ethio-jazz, traditionelle etiopiske instrumenter og meget mere.

Periode: 8.-17. februar 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


A-Camp Stockholm 2019: Uge 7

I år afholdes der både A-Camp Stockholm i uge 7 og i uge 42. Kom med på en uges sangskrivningsophold i poppens hovedstad, Stockholm. Mød succesfulde folk fra musikbranchen og co-write med de bedste producere, sangskrivere og artister.

Periode: 10.-16. februar 2019.

Ansøgningsfrist: Mandag den 26. november 2018.

Læs mere og søg her.


Der Schlager schlägt zu! 2019

"Schlager" er en kæmpe musikindustri i Tyskland. Mød tyske producere og sangskrivere og kom tæt på det tyske marked på DJBFA's A-ophold Der Schlager schlägt zu! 2019 i Nordtyskland.

Periode: 24.-31. marts 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere her.


Eksempler på tidligere A-ophold:

A-Camp Stockholm 2018

Læs mere HER

I samarbejde med Musicmakers og svenske Catapult Music Group inviterede DJBFA på en uges professionelt popværksted i Stockholm med masser af co-writing og nye input.
Opholdet er afholdt.


KompositionsCamp 2018

Læs mere HER.

Rytmisk inspiration til klassisk musik og omvendt. Med undervisning af Timothy Andrés, Bent Sørensen og Marcos Balter. A-ophold på Engelsholm Højskole.
Opholdet er afholdt.


Tekstgenerator

Læs mere HER.

Tekstgenerator er et af de A-ophold, DJBFA har afholdt flere år i træk. Tekstarbejdet var i fokus, da sangskrivere mødtes i april 2018 på Engelsholm Højskole. Oplæg fra bl.a. Steffen Brandt og Bisse.
Opholdet er afholdt.


Eurovision Camp 2018

Læs mere HER.

A-ophold i det helt nybyggede Palma Music Studios på Mallorca, hvor DJBFA og ArtPeople Music Publishing inviterede sangskrivere til at skrive de kommende Eurovision-hits.
Opholdet er afholdt.


Nordlys over Fanø

Læs mere HER

Co-writing-ophold i Sønderho på Fanø med komposition af nutidig, nordisk folkemusik.
Opholdet er afholdt.


A-Camp USA 2018

Læs mere HER

DJBFA & MusicMakers arrangerede igen i 2018 to ugers intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles.
Opholdet er afholdt.


PopCamp 2017

Læs mere HER

DJBFA's PopCamp stillede skarpt på kommerciel sangskrivning med internationale komponister og producere i Lundgaard Studios.
Opholdet er afholdt.


Elektronisk Bølge

Læs mere HER

Sessions, masterclasses, artist talks og showcases på Kulturværftet i Helsingør i samarbejde med Sound21.
Opholdet er afholdt.


Komposium 2016: Jazz/bigband arbejdsophold

Læs mere HER

Over en periode på fem uger fik otte danske komponister mulighed for at deltage i et kompositorisk uddannelses- og inspirationsforløb med Guillermo Klein.
Opholdet er afholdt.


Fatimas Hånd 2016

Læs mere HER

Arbejdsophold om Mellemøstens musik i Oman.
Opholdet er afholdt.

 

(Foto øverst: Fra A-opholdet A-Camp USA 2017. Fotograf: Rasmus Fjeldsted.)