Aktuelt

Hjalte Ross modtager årets Upcoming-pris

Fredag, 13 september, 2019
Forud for årets Hædersprisfest den 18. september, afslører vi nu en af prismodtagerne. Den unge singer-songwriter Hjalte Ross modtager årets Upcoming-pris!

Video fra udviklingskonference om Musik & Sundhed

Onsdag, 11 september, 2019
Der var besøg af både kulturminister Joy Mogensen, læger, patientforeninger, komponister m.fl. til DJBFA's udviklingskonference om Musik i fremtidens sundhedsvæsen.

Arbejd på din musik i DJBFA's refugier

Onsdag, 11 september, 2019
Nu er det tid til at søge arbejdsophold i DJBFA's seks refugier, hvis du vil af sted i første halvår af 2020. Egenbetalingen på Berlin- og Samsø-refugierne er endda sat ned.

Netværket Mandagsklubben med Lars-Göran Ulander

Tirsdag, 10 september, 2019
DJBFA's netværk Mandagsklubben inviterer indenfor den 30. september. Denne gang med den svenske free jazz-legende, saxofonist Lars-Göran Ulander.

Bag kompositionen med Laila Skovmand i Aarhus

Tirsdag, 10 september, 2019
DJBFA's netværk Bag kompositionen inviterer til artist talk med Laila Skovmand, kvinden bag Aqua Sonic. Velkommen til!

Udviklingskonference om Musik & Sundhed

Fredag, 30 august, 2019
DJBFA er med til at afholde udviklingskonference om Musik til sundhedsfremmende formål for en lang række eksperter, komponister og udvalgte politikere - heriblandt kulturminister Joy Mogensen.

Helt nyt arbejdsophold: Folkemusik uden grænser

Tirsdag, 27 august, 2019
“Folkemusik uden grænser” er et splinternyt arbejdsophold for folkemusik-komponister. Vi lader os inspirere af andre genrer og får nye kompositionsteknikker. Ansøg senest 19. september.

Artist talk med Andreas Røysum i netværket Mandagsklubben

Tirsdag, 27 august, 2019
Netværket Mandagsklubben er tilbage efter sommeren! Det sker 2. september med artist talk med den 27-årige norske klarinettist, improvisator, festivalarrangør og meget mere: Andreas Røysum.

Netværksmøde i Klubben Vest med Tobias Trier

Mandag, 26 august, 2019
Kollegial hygge, lækker middag og et kik ind i en kunstners verden. DJBFA's sangskriver-netværk Klubben Vest får besøg af Tobias Trier søndag den 8. september. Gratis for medlemmer!

"Jamen, er det ikke totalt usexet..?!”

Torsdag, 22 august, 2019
Kulturpolitisk post fra formanden nr. 7: Er kulturpolitik usexet eller dybt interessant? DJBFA's formand er på vej til Kulturmødet 22.-24. august og diskuterer kulturpolitik i tre forskellige debatter. Ligesom hun gør til DJBFA's Seminar og Bar. Det fortæller hun om her.