Aktuelt

Nyeste opslag fra DJBFA.

Synliggør dit nye album

Onsdag, 9 maj, 2018
Har du en ny udgivelse på trapperne? Vil du have den omtalt på djbfa.dk, så andre medlemmer og musikinteresserede opdager den?

Alle musikgenrer kan søge subventionering

Onsdag, 9 maj, 2018
Husker du at søge subventionering? Hvis ikke, så er det værd at gøre, for der kan være en overset indtægt at hente. Det er værd at huske, at alle genrer – også den rytmiske musik – kan søge subventionering hos Koda.

Klubben Vest: Skriv hits og sælg dem!

Tirsdag, 8 maj, 2018
Søndag den 27. maj inviterer Klubben Vest indenfor i "Kulturklinikken" i Randers til inspirerende oplæg fra Marcus Winther-John: "Skriv hits og sælg dem". Aftenen indeholder også en hyggelig middag sammen med dine sangskriverkolleger.

Syv år med musikken: Høring om musikhandlingsplaner

Mandag, 23 april, 2018
Hvordan er det gået dansk musik og musikliv, efter at politikere på Christiansborg tre gange har lavet særlige musikhandlingsplaner? DJBFA inviterer til minihøring på Christiansborg den 1. juni.

Debatsalon: Musikken og forskningen – du kan stadig komme med!

Torsdag, 19 april, 2018
Kom med, når vi inviterer til Debatsalonen i Koncertkirken den 26. april med fokus på musikforskning. Mød bl.a. komponisterne Søren Kjærgaard og Torben Snekkestad, RMC-rektor Henrik Sveidal m.fl.

Kulturpolitisk post fra formanden nr. 1

Mandag, 16 april, 2018
I Kulturpolitisk post fra formanden vil DJBFA's formand fremover med jævne mellemrum lave nedslag i det kulturpolitiske arbejde, der foregår i DJBFA og sætte fokus på nogle af de emner, foreningen arbejder med.

Invitation til intromøde for nye medlemmer

Torsdag, 12 april, 2018
Som nyt medlem i DJBFA inviteres du til hyggeligt intromøde hos DJBFA den 8. maj. Mød dine nye komponistkolleger og hør om alle mulighederne i foreningen.

A-Camp Stockholm 2018: Sangskrivning i poppens hovedstad

Tirsdag, 10 april, 2018
Vi gentager succesen fra tidligere år og inviterer på en uges A-ophold i pophovedstaden Stockholm til oktober. Alle Kodas medlemmer kan ansøge - senest 6. maj.

Invitation fra ES21: Mød Kvinden bag AquaSonic

Tirsdag, 10 april, 2018
DJBFA's åbne netværk for elektronisk musik & omegn, ES21, byder indenfor 24. april. Kat Jarby er dagens vært, når der præsenteres artist talk med komponist Laila Skovmand, som står bag undervandskoncerterne AquaSonic.

Debatsalon: Musikken og forskningen

Torsdag, 5 april, 2018
Hvordan grundforsker man i musik? Og er der overhovedet mulighed for at grundforske i musik i Danmark? Vær med til at snakke musikudvikling og musikforskning, når DJBFA torsdag den 26. april inviterer til debatsalon i Koncertkirken og tilhørende frokost.