Aktuelt

Op til valget: DJBFA udspørger kulturordførerne

Tirsdag, 14 maj, 2019
Folketingsvalget er på vej, og DJBFA mener, kultur og musik skal på dagsordenen. Derfor har DJBFA's formand Anna Lidell udspurgt alle Folketingets kulturordførere om kultur.

Se videoer fra komponistrejse til Etiopien

Tirsdag, 14 maj, 2019
En rejse ind i ethio-jazzen: Se, hvordan tre komponister oplevede DJBFA og Michael Rexens A-ophold Manden med det solbrune ansigt.

Tinnitus-helbredelse: Forsøgspersoner søges

Tirsdag, 14 maj, 2019
Har du tinnitus eller lignende hørelidelser? Hjælp med at udvikle ny behandlingsprogram for tinnitus, som en af DJBFA's komponister arbejder på.

DJBFA/RMC Writing Camp: Clara

Torsdag, 9 maj, 2019
Vær med i en af de mest ambitiøse writing camps i København i efteråret, hvor målet er at skrive nye hits/sange til artisten og sangskriveren Clara. Ansøg senest 3. juni.

Selvskrevet og DJBFA går tæt på den enkelte sang

Torsdag, 2 maj, 2019
Podcasts om gode sange fortalt af dem, der skriver dem. I samarbejde med DJBFA går Selvskrevet helt tæt på, hvordan sangene bliver til med Skammens Vogn, ML Buch og Liima.

Få rabat på Kulturmonitor med DJBFA

Tirsdag, 30 april, 2019
Det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor leverer nyt om musik, kunst og kultur. Nu med rabat til DJBFA's medlemmer.

DJBFA på SPOT Festival

Mandag, 29 april, 2019
I starten af maj rykker DJBFA teltpælene op og drager på SPOT Festival i Aarhus, hvor DJBFA bl.a. er værter for en debat lørdag den 4. maj. Som medlem af DJBFA kan du stadig nå at få SPOT-rabat.

SPOT-debat: Fremtidens Musikformidling

Fredag, 26 april, 2019
Skal du på SPOT Festival, så kig fordi DJBFA's debat Fremtidens Musikformidling - algoritmernes smag? lørdag den 4. maj kl. 12.00.

A-Camp Stockholm: Co-writing i uge 42

Torsdag, 25 april, 2019
DJBFA tilbyder igen en runde af det populære sangskrivningsophold i Stockholm. Co-write med de bedste nordiske producere, sangskrivere og artister til oktober. Ansøg senest 27. maj.

Songwriters masterclass med Sys Bjerre og Mathilde Falch

Onsdag, 24 april, 2019
Den 8. maj afholder Koda, DPA og DJBFA igen ”Songwriters masterclass”. Denne gang med artist talk med Sys Bjerre og Mathilde Falch samt feedback på jeres musik fra producer Peter Wallevik.