Aktuelt

Medieforliget er landet: Reaktion fra DJBFA

Fredag, 29 juni, 2018
Regeringen og Dansk Folkeparti er blevet enige om et medieforlig, der skal fordele støtten til offentlige og private medier i 2019-23. Den indeholder heldigvis en ny public service-pulje, men desværre også væsentlige nedskæringer. DJBFA's formand, Susi Hyldgaard, kommenterer medieforliget.

DJBFA lancerer fire nye netværk for komponister og sangskrivere

Torsdag, 28 juni, 2018
DJBFA lancerer nu fire nye netværk: Politisk netværk, Bag kompositionen, Mandagsklubben samt Sessions og sangskrivning. Her kan komponister og sangskrivere møde kolleger og blive klogere på musikken i fællesskab.

Fire partnere vil sammen implementere musik i sundhedssektoren

Tirsdag, 26 juni, 2018
De fire partnerorganisationer har bogstavelig talt fundet en fælles melodi, der skal bidrage til at skabe et sundere liv med musik på landets hospitaler og plejecentre. Partnerskabet er opstået ud af DJBFA's tænketank Musik & Sundhed.

Invitation: DJBFA Hædersprisfest 2018

Fredag, 22 juni, 2018
DJBFA inviterer til den årlige Hædersprisfest, hvor vi fejrer musikken – i år i nye rammer på Hotel Cecil! Det sker onsdag den 12. september 2018. Tilmeld dig allerede nu.

ES21: Jomi Massage artist talk og meet the bookers

Fredag, 15 juni, 2018
DJBFA's netværk ES21 inviterer den 21. juni til artist talk med Jomi Massage og "meet the bookers", hvor du kan få din PR gennemgået af tre branchefolk. Få ledige pladser!

Dialogmøde: Hvordan udvikler vi fremtidens hædringformat?

Tirsdag, 12 juni, 2018
I samarbejde med alle interesserede ønsker Tempi, Dansk Artist Forbund og DJBFA at samle ideer, inspiration og forslag til, hvordan man udvikler fremtidens hædringsformater. Der inviteres til dialogmøde mandag den 25. juni.

Video: DJBFA's høring om musikhandlingsplaner

Mandag, 11 juni, 2018
Under overskriften "Syv år med musikken" afholdt DJBFA den 1. juni en minihøring på Christiansborg om musikhandlingsplaner. Musikbranchen, komponisterne og kulturordførerne fik en konstruktiv dialog om emnet. Se videoklip fra dagen her.

Sæt kryds i kalenderen: Hædersprisfest 12. september

Onsdag, 6 juni, 2018
Det er værd at sætte et stort kryds ved 12. september. Det er datoen for DJBFA's Hædersprisfest 2018, som finder sted på Hotel Cecil.

DJBFA sommerlukket i juli

Onsdag, 6 juni, 2018
Snart står sommerferien for døren, og DJBFA's kontor holder lukket hele juli måned.

Kulturpolitisk post fra formanden nr. 2: Handlingsplaner og Folkemøde

Onsdag, 6 juni, 2018
DJBFA’s formand Susi Hyldgaard skriver hjem om nogle af sommerens kulturpolitiske fokuspunkter: Hvad der kom ud af DJBFA’s høring om musikhandlingsplaner – og DJBFA på Folkemødet.