Aktuelt

Kulturpolitisk post fra formanden nr. 3: Om Mors, Oslo og EU-sejr

Mandag, 17 september, 2018
DJBFA’s formand, Susi Hyldgaard, skriver om den seneste tids kulturpolitiske aktiviteter. Blandt andet om Kulturmødet på Mors, muligheden for et fælles Musik Danmark, nordisk samarbejde og en særlig EU-sejr.

Refugieophold i første del af 2019? Søg nu!

Mandag, 17 september, 2018
Det er nu, du skal søge, hvis du vil på arbejdsophold i et af DJBFA's seks refugier i første halvår af 2019. Ansøgningsfristen er 1. oktober kl. 12.00.

Komponistrettigheder: Stort ja til ophavsdirektiv

Fredag, 14 september, 2018
Komponistforeninger på tværs af Europa kan glæde sig over, at flere års internationalt arbejde har båret frugt: Europa-Parlamentet har stemt ja til udkast til ny lov om ophavsrettigheder.

Hæderspriser til Søren Huss, Moussa Diallo m.fl.

Fredag, 14 september, 2018
Årets DJBFA hæderspriser er uddelt! I år kunne Søren Huss og Moussa Diallo løbe med æren, mens ML Buch modtog årets Upcoming-pris, som gives til en lovende ny kunstner, mens Louise Nipper fik en særlig hæder for sit arbejde som lydtekniker.

Elektronisk netværk med The Lake

Mandag, 10 september, 2018
DJBFA's åbne netværk for elektronisk musik og omegn, ES21, inviterer til netværksmøde med Rasmus Stolberg og Jan Stricker fra The Lake Radio i København den 26. september.

Nordiske komponister står sammen i EU-sag

Fredag, 7 september, 2018
Komponister og sangskrivere i de nordiske lande står sammen for at bekæmpe det såkaldte "value gap". Sammen opfordrer de Europaparlamentet til at stemme ja til nyt Copyright-direktiv.

Første nye medlemmer via kunstnerisk optagelse

Fredag, 31 august, 2018
Nu er 18 nye komponister og sangskrivere blevet en del af DJBFA via foreningens nye mulighed for kunstnerisk optagelse. Velkommen til!

"Indkreds dit personlige brand" i Aarhus

Mandag, 27 august, 2018
DJBFA's netværk Klubben Vest inviterer til arrangementet "Indkreds dit personlige brand" med coach Bjørg Hedelykke den 11. september.

Skriv hits og sælg dem: Co-writing

Fredag, 24 august, 2018
Koda, DPA og DJBFA inviterer til "Skriv hits og sælg dem" med Marcus Winther-John om co-writing. Det sker i København den 24. september 2018.

Mindeord om Ole Skou

Torsdag, 23 august, 2018
Bassist, komponist og underviser Ole Skou er gået bort den 10. august 2018.