Aktuelt

Personlig assistent til musikbranchens bedste bestyrelse

Torsdag, 17 januar, 2019
Brænder du for musik, og vil du gerne arbejde med komponister og sangskrivere på daglig basis? Er du ansvarsfuld, udadvendt, struktureret og god til at overholde deadlines? Så læs mere om stillingen som PA for DJBFA's bestyrelse.

DJBFA uddeler ekstraordinære musikpriser

Mandag, 14 januar, 2019
DJBFA har uddelt seks helt ekstraordinære priser til nogle helt særlige komponister og sangskrivere. Sløret løftes nu for de tre modtagere af DJBFA's Staminapriser.

Invitation: Reception for Helene Breidfjord

Mandag, 14 januar, 2019
Invitation til afskedsreception for Helene Breidfjord fra DJBFA's sekretariat.

Beretning fra Produktionspuljeudvalget 2018

Mandag, 14 januar, 2019
I 2018 har udvalget bag DJBFA's Produktionspulje uddelt 532 legater til støtte for ny dansk musik i form af udgivelser, koncerter, formidling m.m. Læs udvalgets vurdering af året, få gode råd og se året i tal.

Invitation til et kig ind i fremtidens musiklytning

Mandag, 14 januar, 2019
Kom med til konferencen Fremtidens Musiklytning den 25. januar kl. 10-12. Det er en invitation til et kig ind i fremtidens musiklytning – med algoritmen i øregangen.

Hold kampagnegryden i kog indtil folketingsvalget

Torsdag, 10 januar, 2019
Kulturpolitisk post fra formanden nr. 5: Susi Hyldgaard skriver om vores kampagne for værdien af et bredt musikudbud i Danmark op til det kommende valg. Og om et nyt navn til DJBFA!

Sessions og sangskrivning med producer Andreas Krüger

Onsdag, 9 januar, 2019
DJBFA inviterer nu til andet møde i netværket "Sessions og sangskrivning". Netværk med dine sangskriver-kolleger og hør foredrag med producer Andreas Krüger den 4. februar.

Fire DJBFA-minikurser med skarpe undervisere

Mandag, 7 januar, 2019
Du kan stadig nå at melde dig til årets nytårskur i DJBFA og samtidig deltage i ét af de fire minikurser, som vi tilbyder. Vi har fundet fire fantastiske undervisere, der kan inspirere dig.

Indkaldelse til generalforsamling 2019

Torsdag, 20 december, 2018
DJBFA’s årlige ordinære generalforsamling finder sted den 24. marts 2019 i Kosmopol i København K. Denne gang på en søndag! Sæt kryds i kalenderen allerede nu.