Aktuelt

Lær mere om filmmusik i København, Odense eller Aarhus

Torsdag, 14 november, 2019
Hvad skal man vide om filmmusik og brugen af musik i film? Brancheklubben for Film og Mediekomponister besøger en række uddannelsessteder i november.

Skal du stå på scenen til SPOT 2020?

Mandag, 11 november, 2019
Hvis du gerne vil optræde som solist eller med dit band på næste års SPOT, så er det nu, du skal ansøge om at komme til at spille på festivalen. Deadline er 19. november.

Julehygge med spisning og musik i Aarhus

Mandag, 11 november, 2019
DJBFA's østjyske netværk Klubben Vest inviterer til julesammenkomst, hvor DJBFA's komponister kan dele ud af deres musikalske julegaver.

Kom på A-Camp Stockholm til februar

Mandag, 11 november, 2019
På DJBFA's arbejdsophold A-Camp Stockholm 2020 kan du i uge 7 få mulighed for at co-write med de bedste nordiske producere, sangskrivere og artister. Ansøg senest 3. december.

Coachingforløb i det nye år

Mandag, 11 november, 2019
DJBFA's tilbud til komponister og sangskrivere om karrierecoaching med sparring på de professionelle udfordringer i musiklivet fortsætter i 2020. Dog under lidt andre rammer hos Bjørg Hedelykke i Valby.

DJBFA's Seminar & Bar i november

Mandag, 11 november, 2019
Til Seminar & Bar torsdag den 28. november fra kl. 16 sætter vi bl.a. fokus på film- og spilmusik. Vi får også besøg af en booker og manager fra England, og vi snakker streamingplaylister.

Invitation til reception for Bjørg Hedelykke

Mandag, 11 november, 2019
DJBFA inviterer til reception for DJBFA's coach for musikkens skabere, Bjørg Hedelykke, onsdag den 20. november kl. 15.15.

Sessions og sangskrivning i Nephel Music

Tirsdag, 5 november, 2019
Prøv dine sangskriverevner af sammen med andre, når DJBFA's netværk Sessions og sangskrivning besøger lydstudiet Nephel Music i Vanløse 21. november.

Anna Lidell valgt til global rettighedsorganisation

Tirsdag, 5 november, 2019
I DJBFA er vi stolte af at kunne fortælle, at foreningens formand og næstformand i Koda, Anna Lidell, er blevet valgt til bestyrelsen i CIAM, The International Council of Music Creators.

Artist talk med Johnny Reinhard i Mandagsklubben

Mandag, 4 november, 2019
Mandag den 11. november inviterer DJBFA's netværk Mandagsklubben til artist talk med Johnny Reinhard.