Aktuelt

Arbejdsro eller ny inspiration? Søg refugieophold nu

Torsdag, 14 marts, 2019
Nu er det tid til at ansøge om arbejdsophold i DJBFA's seks refugier i ind- og udland i 2. halvdel af 2019. Ansøg senest 1. april kl. 12.00.

Komponister og sangskrivere bruger arbejdsopholdene i vores refugier til at koncentrere sig om at skrive ny musik, og måske samle ny inspiration til det næste projekt. Vi tilbyder seks forskelligartede refugier: Lofoten, Berlin, New York, Samsø og Klitgaarden i Skagen, Lille Skiveren i Nordjylland.

Ophold fra juli til og med december 2019 udbydes nu.

Få også overblik over alle DJBFA's arbejdsophold her.
 

Nu flere uger på Lofoten

DJBFA tilbyder nu ekstra uger på vores helt specielle refugie i Skrova Fyr på Lofoten. Der er nu seks uger til rådighed i sensommeren og starten af efteråret, inden vinteren tager over. Lofoten i Norskehavet har en unik natur og et specielt lys, som skaber helt særlige inspirationsmuligheder for kunstnere.

Se hvilke uger, vi tilbyder, og læs mere om refugiet i Lofoten.
 

Mærk storbyen

Kom en tur til Berlin og dyrk byens rige musikkultur, få et afbræk fra hverdagen og skriv ny musik i DJBFA's refugielejlighed i Prenzlauer Berg. Refugiet indeholder bl.a. et lille "studie" med digitalt klaver, guitar m.m. Berlin-refugiet er kun for DJBFA's medlemmer. Læs mere om Berlin-refugiet.

Du kan også overveje en tur over Atlanten til New York. Her tilbyder DJBFA arbejdsophold i refugielejligheden i Chelsea. Refugiet kan søges af alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Læs mere om New York-refugiet.
 

Øliv og nordjysk natur

Midt i Danmark, på den grønne ø Samsø, tilbyder DJBFA arbejdsophold i Havnefogedgården i Mårup Havn. Huset har plads til seks personer. Kun for DJBFA's medlemmer! Læs mere om Samsø-refugiet.

DJBFA tilbyder også to forskelligartede refugier i det nordjyske, nemlig Klitgaarden i Skagen, hvor du bor sammen med andre kunstnere og forskere. Der er mulighed for at få ro midt i Skagens storslåede natur til at arbejde alene i dagens løb, men møde andre til de fælles måltider. Refugiet kan søges af alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Læs mere om Klitgaarden i Skagen.

I Lille Skiveren, Jens Otto Krags tidligere sommerhus, i bjergtagende omgivelser mellem Hirtshals og Skagen kan du også komme på en uges arbejdsophold. Huset har plads til hele 10 personer, så det er velegnet til bands. Kan søges af alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Læs mere om Lille Skiveren i Nordjylland.
 

Hvordan tildeles refugieugerne?

De refugier, som er eksklusivt for DJBFA's medlemmer; Berlin og Samsø, tildeles på baggrund af ugeønsker, hvornår man var af sted sidst i refugie, ens anciennitet som medlem m.m.

De øvrige refugier kan søges af alle Kodas medlemmer og tildeles af et refugieudvalg på baggrund af ugeønsker og ens ansøgning.
 

Ansøg om refugieophold

Ansøgningen om arbejdsophold i DJBFA's refugier foregår via DJBFA's ansøgningssystem. Opret bruger og husk at indtaste dit Koda-nummer. Du må gerne lave ansøgninger til flere refugier.

Ansøgningsfristen er mandag den 1. april 2019 kl. 12.00.

Når du har læst nærmere info om det enkelte refugie, kan du søge refugieophold her.

Alle ophold har en egenbetaling på 1.000 kr. Resten finansieres via Kodas kulturelle midler og DJBFA's kontingentmidler.

(Foto øverst: Skrova Fyr fotograferet af Eirik Evjen).