Aktuelt

Bag kompositionen med Audrey Chen

Torsdag, 14 marts, 2019
Netværket Bag Kompositionen inviterer til forårets første netværksmøde den 19. marts i Aarhus. Denne gang med den kinesisk-amerikanske vokalist og cellist Audrey Chen.

Netværket Bag Kompositionen er klar med sit fjerde arrangement, og det første i 2019. Netværksleder og komponist Christian Windfeldt holder artist talk med Audrey Chen, den kinesisk-amerikanske vokalist og cellist, som til daglig er bosat i Berlin.

Samtalen vil dreje sig om improvisation og improvisationens kompositoriske aspekter. Det sker den 19. marts i Promus i Aarhus. Der bliver serveret grønne snacks og lidt at drikke. Samtalen vil foregå på engelsk.
 

Om Audrey Chen

Audrey Chen er kinesisk/taiwanesisk-amerikansk musiker, som blev født ind i en familie af forskere, læger og ingeniører i 1976 uden for Chicago. Audrey Chen gik en anden vej end sin familie og begyndte i stedet at spille cello som 8-årige og at synge som 11-årig. Efter en årrække med klassisk konservatorieuddannelse inden for begge instrumenter - og en specialisering inden for ny klassisk musik - gik hun atter en ny vej. I 2003 begyndte hun at udforske lyd på en ny måde for at udvikle en mere individuel og ærlig æstetik.

Siden da har Chens musikalske arbejde med cello, stemme, og indimellem også analoge instrumenter, dykket dybt ned i hendes egen version af ikke-lineære historiefortælling. En stor del af hendes musik er improviseret, og hendes tilgang til musikken er ekstremt personlig. Hendes spil undersøger de mange kombinationsmuligheder og lag i hjemmebyggede analoge synthesizere samt inden for stemme- og celloteknikker.

I mere end et årti har Audrey Chens primære fokus været soloarbejdet med cello, stemme og elektronisk, men for nylig er hun også begyndt at skifte tilbage til undersøgelsen af stemmen som primære instrument.

Se yderligere info om arrangementet - and English version: Facebook-event: Bag kompositionen med Audrey Chen.

 

Tilmelding

Tid: Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 19.00-21.00.

Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

De er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men kræver forhåndstilmelding hos Christian Windfeld på christianwindfeld@gmail.com mrk. "DJBFA Bag kompositionen".

Læs mere om alle DJBFA's netværk.

NB. Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA's netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.