Aktuelt

Bag kompositionen: Reuben Lewis

Fredag, 28 september, 2018
Det første arrangement i DJBFA's nye netværk Bag kompositionen finder sted 30. september med artist talk med komponist Reuben Lewis.

I netværket Bag kompositionen, som ledes af komponist Christian Windfeld, kan du møde dine komponistkolleger og en række interessante internationale komponister, som tager os med bag deres kompositioner. 

Søndag den 30. september gæstes netværket af den Melbourne-baserede komponist og trompetist Reuben Lewis.

Eftermiddagen byder på en artist talk med Reuben Lewis, hvor der bliver fokuseret på hans samarbejder med dansere og de forestillinger, de har skabt sammen. Reuben turnerer i øjeblikket med en danseforstilling i Frankrig, og han vil bl.a. fortælle om, hvordan det er at arbejde i dette felt mellem dans, musik, improvisation og komposition. 

Derudover vil vi også høre om community building, etablering af kreative netværk, for den grænsesøgende musik i Melbourne. 

Der inviteres til åben dialog, hvor man også er velkommen til at dele egne erfaringer eller problematikker.  

Dette arrangement er det første i rækken af en ny serie af "talks" og netværksmøder præsenteret af Christian Windfeld og DJBFA.

Læs mere om Reuben Lewis.

Se også netværksmødet på Facebook.
 

Tilmelding

Tid: Søndag den 30. september 2018 kl. 13-15.

Kl. 16 spiller Reuben en solokoncert hos "Lydhør på en søndag". Dem, der har lyst, kan følges med os videre til dette arrangement.

Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

De er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men kræver forhåndstilmelding hos Christian Windfeld på christianwindfeld@gmail.com mrk. "DJBFA Bag kompositionen".

Læs mere om alle DJBFA's netværk.

Foto øverst: Reuben Lewis, PR-foto.