Bliv medlem

Velkommen til skarpe arrangementer, intensive arbejdsophold, refugier i Danmark, Europa og USA, forsikringsrådgivning, netværk, juridisk bistand, arbejdslegater og meget mere!

Som medlem af DJBFA kan du sætte dit præg på foreningen og hvad, den skal arbejde for. Du får også adgang til refugier kun for medlemmer, juridisk rådgivning, gruppelivsforsikring og meget mere.

DJBFA samler komponister og sangskrivere fra hele det rytmiske område. Fra jazz, folk og rock til pop, elektronisk og filmmusik. Samlet er vi flere end 1700 komponister og sangskrivere. Ud over et fantastisk netværk med dine kolleger giver dit medlemskab adgang til en lang række tilbud og aktiviteter i løbet af året!

Som medlem af DJBFA har du mulighed for at sætte dit præg på komponistforeningen og hvilke områder, den skal arbejde for. Du har stemmeret til generalforsamlinger og er med til at vælge, hvilken bestyrelse, der skal repræsentere dig og dine komponist- og sangskriverkolleger. Du kan også have indflydelse på, hvilke A-ophold, refugier og arrangementer, DJBFA tilbyder.

Samtidig har du som fuldgyldigt medlem adgang til en række tilbud kun for DJBFA's medlemmer, såsom refugieophold på Samsø og i Berlin, juridisk rådgivning, gruppelivsforsikring, billig instrumentforsikring og muligheden for at få et socialt legat, hvis du kommer i en svær situation med uarbejdsdygtighed grundet sygdom. Se det hele under Medlemsservice.

Vi tilbyder to slags medlemskaber: Fuldgyldigt medlemskab eller DJBFA light-medlemsskab.

Ved indmeldelse i DJBFA betaler man kontingent for det kalenderår, man indmelder sig – uanset hvornår på året, man melder sig ind. Kontingentet gælder således altid for 1. januar – 31. december. Kontingentet er på 1.200 kr. pr. år.

Ved udmeldelse får man ikke refunderet sit kontingent.
 

Du kan søge om medlemskab i DJBFA på tre måder:

  • Du er komponist eller sangskriver – men endnu ikke medlem af en komponistforening: ANSØG HER
  • Du er komponist eller sangskriver og vil skifte til DJBFA fra en anden komponistforening: ANSØG HER
  • Du vil gerne være medlem i DJBFA, men opfylder endnu ikke alle krav. Prøv DJBFA light: ANSØG HER