Brunch og musik-vitaminer

Glæd dig til DJBFA dagen den 28. marts. Generalforsamling om eftermiddagen. Middag og medlemsfest om aftenen. Og vi starter med formiddagsbrunch og musikkens muligheder inden for sundhedsområdet.

Kan komponister skabe bedre sundhed? Kom og hør hvordan musik kan forbedre vores sundhed, når vi ser nærmere på de seneste forskningsresultater. Og vær med, når vi snakker om musikkens muligheder.

DJBFA inviterer til en spændende formiddag, hvor vi ser nærmere på musik og sundhed sammen med komponist og hjerneforsker Peter Vuust.

Peter Vuust er jazzbassist, komponist, orkesterleder og medlem i DJBFA.

Ud over at have medvirket på flere end 90 pladeindspilninger, er han professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningscenteret Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet.

Har musik en helbredende effekt? Og har musik en gavnlig virkning på vores intelligens, trivsel og mentale sundhed?

Peter Vuust giver i dette foredrag et overblik over de seneste års forskning i sammenhængen mellem musik og intelligens, sundhed og trivsel. Han fortæller bl.a. om musiks virkning på vores smerteopfattelse og om, hvorfor Parkinson-patienter har lettere ved at bevæge sig til musik.

Efterfølgende snakker vi om perspektiverne og musikkens muligheder - med den nyeste viden i baghovedet.
 

Praktisk og tilmelding

  • Arrangementet starter kl. 10.30 og foregår samme sted som DJBFA's GF 2017 - på Restaurant Josty på Frederiksberg i København. 
  • ​Vi åbner dørene kl. 10.00.
  • I forbindelse med arrangementet serverer vi en let brunch inkl. kaffe og the.
  • Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.
  • Mail til hm@djbfa.dk - mrk. GF Formiddag
  • ​Arrangementet slutter kl. 12.00 - så du kan nå at få en bid mad og deltage i foreningens generalforsamling.

 

(foto: PR-foto og Colourbox)