Aktuelt

A-Camp Stockholm 2018: Sangskrivning i poppens hovedstad

Tirsdag, 10 april, 2018
Vi gentager succesen fra tidligere år og inviterer på en uges A-ophold i pophovedstaden Stockholm til oktober. Alle Kodas medlemmer kan ansøge - senest 6. maj.

I samarbejde med Musicmakers Aps og Catapult Music Group (Stockholm) afvikles A-Camp Stockholm 2018 i uge 42, den 14.-20. oktober. Her vil du rejse med ni andre danske musikkollegaer på en intens camp afviklet i byen, der gennem årtier har været storleverandør af musikken til de globale hitlister. På turen får du mulighed for at etablere et personligt netværk, udvikle dig som artist og/eller fornye dine producerevner.

Du vil møde succesfulde folk fra branchen og arbejde med de bedste producere, sangskrivere og artister. Musicmakers samarbejder med de største labels, samtidig med at vi har fingeren på pulsen for alle de nye aktører i byen. Tidligere deltagere har i dag et habilt netværk, flere cuts og efterfølgende egne ture som direkte udbytte af deltagelsen. Så tag med på denne tur - den kunne ændre dit musikliv markant!

Selvom vi rejser som en gruppe, er turen stærkt individuel. Alle deltagere vil blive matchet bedst muligt efter stil og ønske med deltagerne i den svenske lejr. Vores opholdsbase er på et fælles centralt hotel, hvor der vil være stor mulighed for erfaringsudvekslinger fra dagens oplevelser og fra vores individuelle karriere generelt. Vi deltager dog kollektivt i key-notes og netværksarrangementer.

Når du kommer hjem fra A-Camp Stockholm 2018, vil du stå med:

  • Et nyt stærkt og engageret netværk i en af de vigtigeste byer for produktion og afsætning af populær musik
  • Nyt netværk med danske musikkollegaer
  • Ny indsigt i din egen formåen og muligheder
  • Ny indsigt i hvordan du kan optimere din musikforretning eller dig selv som artist for at slå igennem og få succes inden for branchen.

Se video fra A-Camp i Stockholm i 2016:

Eksempel på ugens program

(med forbehold for ændringer):

Søndag: Opstart og briefing.
Mandag: Co-write kl. 10-16.
Tirsdag: Co-write kl. 10-16.
Onsdag: Co-write 10-16 / aften mulighed for livekoncert/social aktivitet.
Torsdag: Co-write 10-16 / Socialt arrangement aften.
Fredag: Dag: 2 x keynote / Aften: netværksmiddag med alle deltagere.
Lørdag: Hjemrejsedag.
 

Fakta om A-Camp Stockholm 2018

Tidspunkt: Uge 42 i 2018. Afrejse: søndag den 14. oktober. Hjemkomst: lørdag den 20. oktober.

NB. Opholdet koster 14.500 kr. pr. deltager, men DJBFA og Kodas Kulturelle Midler afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, så du skal selv kun betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Deltagerprisen inkluderer: Fly, transfer til og fra lufthavn og hotel, indkvartering syv dage, kort til tunnelbanen syv dage, netværksmiddag, keynotes. Deltagerne afholder selv forplejning.

 

Sådan søger du

Er du medlem af DJBFA og/eller af Koda, så kan du søge om at komme med på A-opholdet A-Camp Stockholm 2018.

Du får besked, om du er kommet med ultimo maj, hvorefter du vil modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den angivne betalingsdato, vil opholdet med det samme tilfalde en anden ansøger. Du vil IKKE blive rykket for betaling, så du skal selv sørge for at sikre dig, at pengene er indbetalt.

Vigtigt: Der ansøges via DJBFA's ansøgningssystem.

Hvis du ikke allerede har en bruger til ansøgningssystemet, opretter du bare en. Ansøgningen skal laves i ansøgerens navn (dvs. hvis en anden person laver ansøgningen for dig, skal det være med dit navn, Koda-nummer, personlig information etc).

Du vil blive bedt om at skrive en kort ansøgning med information om, hvorfor du gerne vil med på A-Camp Stockholm. Du skal også uploade en minibiografi/CV samt uploade eller linke til tre af dine musiknumre og uploade en tekst med kort beskrivelse af musikken. Alle tekstfiler skal uploades som pdf, og lydfilerne skal uploades som mp3 (eller m4a). Der må ikke være specialtegn (fx %&?!’) i filernes titler, og musikfilerne må ikke være for store (fx over 10 MB) – så vil du højst sandsynligt få problemer med at uploade.

Ansøgningsfrist: Søndag den 6. maj 2018 kl. 23.59. 

Ansøgninger, der indkommer efter fristen, modtages ikke - heller ikke hvis forsinkelsen skyldes tekniske problemer. Vi anbefaler derfor, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

SØG HER

Har du yderligere spørgsmål til A-Camp Stockholm, er du velkommen til at skrive til A-opholdets projektleder Rasmus Fjeldsted (MusicMakers) på rasmus@musicmakers.dk.