Aktuelt

A-Camp Stockholm: Co-writing i uge 42

Torsdag, 25 april, 2019
DJBFA tilbyder igen en runde af det populære sangskrivningsophold i Stockholm. Co-write med de bedste nordiske producere, sangskrivere og artister til oktober. Ansøg senest 27. maj.

A-Camp Stockholm: Uge 42 finder sted den 13.-19. oktober 2019. Her kommer du til at rejse sammen med ni andre danske sangskriverkolleger og projektleder Rasmus Fjeldsted til Stockholm. Den svenske hovedstad har gennem årtier har været en absolut storleverandør af musikken til de globale hitlister. På turen får du mulighed for at etablere et personligt netværk, udvikle dig som artist og/eller forny dine producerevner.

Sangskriverne mødes i den svenske hovedstad.Du vil møde succesfulde folk fra musikbranchen og arbejde med de bedste svenske og internationale producere, sangskrivere og artister. Musicmakers samarbejder med de største labels og har fingeren på pulsen for alle de nye aktører i byen. Tidligere deltagere har i dag et habilt netværk, flere cuts og efterfølgende egne ture som direkte udbytte af deltagelsen. Så tag med på denne tur – den kan ændre dit musikliv markant!

Vi rejser som en gruppe, men turen er stærkt individuel. Alle deltagere vil blive matchet bedst muligt efter stil og ønske med deltagerne i den svenske lejr. Vi bor på et fælles centralt hotel, hvor der vil være rigelig mulighed for at udveksle erfaringer fra dagens musikalske oplevelser og fra vores individuelle karrierer. Vi deltager kollektivt i key-notes og netværksarrangementer.

Deltagelse på A-Camp Stockholm giver dig:

  • Et nyt stærkt og engageret netværk i en af de vigtigeste byer for produktion og afsætning af populær musik.
  • Nyt netværk med danske musikkolleger.
  • Ny indsigt i din egen formåen og muligheder.
  • Ny indsigt i, hvordan du kan optimere din musikforretning eller dig selv som artist for at slå igennem og få succes i branchen.

DJBFA har flere år i træk tilbudt A-Camp Stockholm med fokus på co-writing i popmusikkens hovedstad. Projektleder Rasmus Fjeldsted fra Musicmakers står for turen. Han har også stået for DJBFA's sangskrivningscamp A-Camp USA. I 2019 tager vi ikke til USA, men tilbyder til gengæld to gange A-Camp Stockholm. En i uge 7 og en i uge 42.
 

"Værdifulde erfaringer"

"Du får nogle værdifulde erfaringer med videre i din karriere" - tidligere deltager Jeppe Gade om A-Camp Stockholm.Tidligere deltager på A-Camp Stockholm i februar 2019, Jeppe Gade, fortæller om opholdet:

"Jeg tror, at du som sangskriver får mere ud af det her ophold, end du regner med. Det gjorde jeg i hvert fald. Du kommer afsted med en gruppe af mennesker, som er lige så opsat på at skabe, som du selv er. Samtidig bliver du sat sammen med producere, der kommer fra et musikmiljø i Stockholm, som er uhyre effektive og alle ønsker at komme frem til det samme mål - den gode sang.

Hver dag er du sammen med et nyt hold mennesker, i et nyt studie med en ny sang. Det gør også, at du har en ny mulighed hver dag for at prøve dig selv af og finde ud af, hvilken rolle du har lyst til at være i lige netop den her session. Det brugte jeg rigtig meget til at finde ud af, hvad min force er i sangskrivningen, og den erfaring har jeg brugt i hver session lige siden.

Jeg vil anbefale den her camp til alle sangskrivere (toplinere, artister osv.), som er klar til at pille sin musikalske forfængelighed af sig og indgå i et samarbejde med nogle vidt forskellige mennesker om at lave effektive og vedkommende sange - til sig selv og til andre artister."
 

Eksempel på ugeprogram

(med forbehold for ændringer):

Søndag: Opstart og briefing.
Mandag: Co-write kl. 10-16.
Tirsdag: Co-write kl. 10-16.
Onsdag: Co-write 10-16 / aften mulighed for livekoncert/social aktivitet.
Torsdag: Co-write 10-16 / Socialt arrangement aften.
Fredag: Dag: 2 x keynote / Aften: netværksmiddag med alle deltagere.
Lørdag: Hjemrejsedag.
 

Fakta om A-Camp Stockholm 2019: Uge 42

Tidspunkt: Uge 42 i 2019. Afrejse søndag den 13. oktober, hjemkomst lørdag den 19. oktober 2019.

DJBFA og Kodas Kulturelle Midler afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, så du skal selv kun betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Deltagerprisen inkluderer: Tog til og fra Stockholm, hotel, indkvartering syv dage, kort til tunnelbanen syv dage, netværksmiddag, keynotes. Deltagerne afholder selv forplejning.

A-Camp Stockholm arrangeres i samarbejde mellem DJBFA, Musicmakers Aps og svenske Catapult Music Group.
 

Sådan søger du

Er du medlem af DJBFA og/eller af Koda, så kan du søge om at komme med på A-opholdet A-Camp Stockholm: Uge 42.

Du får besked, om du er kommet med medio juni, hvor du vil modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den angivne betalingsdato, vil opholdet med det samme tilfalde en anden ansøger.

Der ansøges via DJBFA's ansøgningssystem. Anvend Google Chrome (eller Firefox) som browser. Opret en bruger, log ind og vælg "A-ophold". Du bliver bedt om at begrunde, hvorfor du skal med på A-opholdet samt at oploade eller linke til tre af dine sange. Vedhæft følgende filer i pdf-format: Beskrivelse af dine lydfiler og en minibiografi. Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Alle tekstfiler skal uploades som pdf, og lydfilerne skal uploades som mp3 (eller m4a). Der må ikke være specialtegn (fx %5.&?!’) i filernes titler, og musikfilerne må ikke være for store (fx over 10 MB) – så vil du højst sandsynligt få problemer med at uploade.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Mandag den 27. maj 2019 kl. 23.59. 

SØG HER

Har du yderligere spørgsmål til A-Camp Stockholm, er du velkommen til at skrive til A-opholdets projektleder Rasmus Fjeldsted (MusicMakers) på rasmus@musicmakers.dk.

(Foto øverst: Holdet af danske og svenske sangskrivere og producere under sidste A-Camp Stockholm i februar 2019. Foto: Rasmus Fjeldsted).