Aktuelt

Debatsalon: Musikken og forskningen

Torsdag, 5 april, 2018
Hvordan grundforsker man i musik? Og er der overhovedet mulighed for at grundforske i musik i Danmark? Vær med til at snakke musikudvikling og musikforskning, når DJBFA torsdag den 26. april inviterer til debatsalon i Koncertkirken og tilhørende frokost.

Hvordan skaber man rum for at forske i et emne, der ikke baserer sig på evidens og eksakt viden? Torsdag den 26. april ser vi nærmere på vilkårene for grundforskning inden for dansk musik.

Hvordan grundforsker vi i musik? Hvad er forskellen på udvikling og på forskning? Hvad skal der egentlig til for, at vi betragter det som forskning? Og hvad skal grundforskning overhovedet bruges til?

Debatsalonen afholdes denne gang i Koncertkirken på Nørrebro. Foto: B. Ross/Koncertkirken.Vi går tæt på musikken med anderledes briller og samler både folk fra musikmiljøer, konservatorier og forskningsmiljøer. Kom og deltag i debatten og mød kolleger over en let frokost.

Komponistforeningen DJBFA inviterer alle til at deltage. Arrangementet er åbent for alle inden for musikbranchen. Men du skal tilmelde dig – der er et begrænset antal pladser. Så skynd dig! Pladser fordeles efter “først til mølle”-princippet.

Vi glæder os til at se dig!

- Susi Hyldgaard, DJBFA/Komponister og Sangskrivere
 

Praktisk

Debatsalon i Koncertkirken

Blågårds Plads, Nørrebro, København

Torsdag den 26. april 2018 kl. 11.00-14.00.

Emne: Musikken og forskningen

Deltagelse er gratis. Der serveres let frokost i løbet af arrangementet. Ved udeblivelse uden afbud opkræves no-show-fee på 100 kr.

Tilmelding via mail til tg@djbfa.dk mrk. debatsalon.