Det er DJBFA

Foreningens navn er DJBFA / Komponister og Sangskrivere (DJBFA - Danish composers and songwriters).

DJBFA / Komponister og Sangskrivere er den største brancheorganisation af danske rettighedshavere indenfor musikken. Fra jazz til rock og fra nykomponeret elektronisk musik til folkemusikkens rødder. DJBFA samler i alt flere end 1600 professionelle komponister og sangskrivere og har som sit hovedformål at sikre de bedste betingelser for, at der kan skabes ny, spændende musik.

DJBFA tilbyder blandt andet arbejdslegater, arbejdsophold, netværk, juridisk rådgivning, forsikringsordning og meget mere. Foreningen støtter endvidere en række initiativer og kulturprojekter, der medvirker til at synliggøre og fremme musikkens betydning. DJBFA er ligeledes repræsenteret i kulturens mange organer og er i løbende dialog med politikere og branche både i Danmark, Norden, EU og på verdensplan.

For at blive medlem i DJBFA skal man kunne dokumentere indtægter som professionel komponist eller sangskriver. Foreningen ledes af en bestyrelse på ni personer valgt blandt foreningens medlemmer. Foreningen er stiftet i 1973.

Alle medlemmer i Koda kan blive medlem i DJBFA - enten som fuldgyldigt medlem eller som DJBFA light medlem.