Aktuelt

Dialogmøde: Hvordan udvikler vi fremtidens hædringformat?

Tirsdag, 12 juni, 2018
I samarbejde med alle interesserede ønsker Tempi, Dansk Artist Forbund og DJBFA at samle ideer, inspiration og forslag til, hvordan man udvikler fremtidens hædringsformater. Der inviteres til dialogmøde mandag den 25. juni.

Et hædringsformat kan være en effektiv måde at få opmærksomhed på – i nyhedsmedier og overfor musikformidlere og gøre et musikområde attraktivt for nye publikummer og nye aftagere, men der er så mange måder at gøre det på. Tempi, Dansk Artist Forbund og DJBFA inviterer til en åben snak om formater og scenarier for fremtidens hædringsformater.

I samarbejde med alle interesserede ønsker vi at samle ideer, inspiration og forslag til, hvordan man udvikler fremtidens hædringsformater. Der er mange emner at tage stilling til. F.eks.: Hvordan får man medier til at omtale og dække hædringer indenfor et smalt musikfelt som Tempis? Hvilke partnere har vi brug for, for at nå bredt ud? Hvordan gør man formatet digitalt og egnet til de sociale medier? Hvordan sikrer man at nominerede og prismodtagere får mest muligt ud af deres priser? Hvilke priser skal overhovedet være med? Hvor bredt kan og skal formatet favne? Hvordan skal nomineringer og kåringer foregå?
 

Tid og sted

Mandag den 25. juni 2018 kl. 16.30-18.30.
Forsamlingshuset
Onkel Dannys Plads 5
1700 København
 

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men du bedes tilmelde dig via Tempi. Så modtager du yderligere informationer om dagsorden, gæster og indhold, når brikkerne begynder at falde på plads:

Tilmeld dig her.

(Billede øverst: Grafik fra Tempi).