Aktuelt

DJBFA inviterer til minikurser og nytårskur

Tirsdag, 11 december, 2018
Sæt kryds i kalenderen! DJBFA skylder 2019 i gang med en hyggelig aktivitetsdag. Kom til minikursus og nytårskur den 21. januar.

Slå to fluer med et enkelt smæk. Nap et spændende minikursus og mød så efterfølgende kollegerne til uformel nytårskur. Det hele foregår mandag den 21. januar 2019 med minikurser fra kl. kl. 14.45 og nytårskur fra kl. 17.00.

Du kan vælge mellem hele fire minikurser. Til gengæld er der kun ganske få pladser på hvert kursus, så du skal være hurtig. Efterfølgende samler vi deltagerne fra de fire kurser og inviterer også andre til at komme forbi og få et par timer, hvor vi markerer det nye musikår med tapas og lidt at drikke.
 

Vælg mellem disse fire kurser:

A: Sådan laver du podcast

Få en introduktion til en af tidens mest populære måder at formidle på. Hør, hvordan du kan gøre dig uafhængig af radiomedier og journalister. Kurset varer ca. tre timer.

Dette minikursus er nu fyldt op, og der er lukket for tilmeldinger. Du kan stadig tilmelde dig et af de andre minikurser og/eller selve nytårskuren!
 

B. Sådan søger du Legatpuljen

Få et par gode fif til, hvordan du laver den gode ansøgning til DJBFA's Legatpulje. Hvad lægges der vægt på, når ansøgningerne skal vurderes? Og hvordan kan du bringe dig bedst i spil til at være blandt de heldige, der opnår et legat. Kom og stil alle dine spørgsmål... Kurset varer ca. to timer.
 

C. Værdien af at have en forlægger

Hvorfor egentlig have en forlægger i dagens Danmark? Er det ikke bare blevet et fordyrende led, nu man selv kan klare så mange ting i forbindelse med produktion og udgivelse af ny musik? Vi får besøg af en af de toneangivende forlæggere til en god snak om, hvad forlæggerne bruges til, og hvordan det kan blive til både et godt samarbejde og en god forretning. Kurset er din mulighed for at finde ud af, hvordan man kan få en forlægger – og også hvornår, det ikke er en god idé. Kurset varer ca. tre timer.
 

D. Sådan laver du større musikprojekter

Hvordan kan du få dine musikideer til at vokse og blive til større projekter, der både kan vinde opmærksomhed og måske endda få musikalsk succes? Hvordan skaffer du penge til at gøre projektideen til virkelighed? Kort sagt, vi går tæt på, hvordan drøm kan blive til virkelighed. Kurset varer ca. tre timer.

Dette minikursus er nu fyldt op, og der er lukket for tilmeldinger. Du kan stadig tilmelde dig et af de andre minikurser og/eller selve nytårskuren!

Læs mere om de fire minikurser og se, hvem der underviser, her.
 

Praktisk

Alle kurser foregår mandag den 21. januar 2019 hos DJBFA i Lautrupsgade 9 på Østerbro i København.

Kurserne starter kl. 14.45 og er gratis for medlemmer i DJBFA og/eller Koda. Efter kurset inviteres du til hyggelig nytårskur.
 

Nytårskur kl. 17-20

Efter minikurserne inviteres alle til nytårskur ved fyraftenstid, kl. 17.00-20.00. Også for dig, der ikke deltager i et minikursus først!

Start dit musikår 2019 på den gode måde. Og tag da endelig dit instrument med!

Kom forbi DJBFA i Nordhavn og nyd lidt lækre tapas og et glas med kollegerne. 

Vi sørger for, at klaveret er stemt. Men ellers er der ikke anden dagsorden end, at vi hygger og snakker om drømme og planer for 2019. 

Det foregår hos DJBFA mandag den 21. januar fra kl. 17.00. Det er gratis, når du er medlem i DJBFA og/eller Koda. 
 

Tilmelding

Tilmeld dig ét af de fire kurser og nytårskur ved at sende mail. Men skynd dig. For der er stærkt begrænset antal pladser!

Send din tilmelding til:

tg@djbfa.dk - mrk. 2019-DJBFA