Aktuelt

DJBFA Kompositions Netværk

Mandag, 11 april, 2016
Har du overvejet at møde kolleger til snak om processen fra idé til færdig produktion? DJBFAs netværk med fokus på komposition handler om både filmproduktion, sangskrivning, jazz, folk, pop og rock.

DJBFA Kompositions Netværket er et åbent netværk for alle DJBFA komponister, der i deres daglige virke arbejder med den fulde proces fra ide til færdig produktion. Det være indenfor filmkomposition, sangskrivning, jazz, folk, pop og rock.

Netværket styrker dine færdigheder indenfor arrangement og indvier i moderne klassiske kompositionsteknikker og håndværksmæssige færdigheder, der direkte kan implementeres i det daglige virke.

I netværket vil du møde professionelle kolleger indenfor alle genrer og få vejledning af førende komponister og arrangører.

Netværket ledes af Søren Møller og udspringer af DJBFA A-Opholdet Kompositions Camp!, der hvert år finder sted på Engelsholm slot.

Netværket har hidtil præsenteret navne som Davide Rossi (ColdPlay), Anders Fredslund Hansen (Universal), Son Lux (USA).

Formålet med netværket er, at DJBFA komponister mødes og kan inspirere hinanden, samt etablere samarbejder indenfor sangskrivning, arrangement, komposition og forlagssalg af deres musik.

Vil du høre mere om netværket, så kontakt Søren Møller ved at sende en email til soren@sorenmoller.com