Aktuelt

DJBFA's Hædersprisfest 2019

Fredag, 28 juni, 2019
Medlemsfest, koncert og prisoverrækkelse: DJBFA's årlige hædersprisfest løber af stablen onsdag den 18. september på Hotel Cecil.

Kathrine Windfeld med band kan opleves på scenen til Hædersprisfesten. (PR-fofo)DJBFA / Komponister og Sangskrivere inviterer til den traditionsrige hædersprisfest onsdag den 18. september!

Det bliver en aften, hvor du møder dine musikalske kolleger - dem, du aldrig har mødt før, og dem, det er tid til et gensyn med. Vi byder på god mad og fri bar.

I år løfter afslører vi modtageren af årets Upcoming-pris på forhånd for at sætte ekstra fokus på et unikt talent på vej op! Se, hvem der modtager Upcoming-prisen.

Sammen hylder vi musikken, og årets fire hæderspriser uddeles til to fantastiske komponister, det nye håb og en pris til nogen, der på anden vis har gjort noget særligt for musikken.

Hædersprismodtagere er selvfølgelig tophemmelige endnu. Men det er ingen hemmelighed, at deres musik vil blive fortolket af andre kunstnere på aftenen.

Live på scenen er Kathrine Windfeld med otte mand stort band, Rosa Lux & Hannah Schneider samt Kirstine Stubbe Teglbjærg (Hun Solo, Blue Foundation m.m.). Aftenens kulturelle tale bliver leveret af forfatter Merete Pryds Helle. Til at styre aftenens løjer har vi konferencier og skuespiller Marie Bach Hansen. Til efterfesten er der livemusik i loungen ved Kjeld Lauritsen og Helle Marstrand.

Det hele sker på Hotel Cecil (tidl. Jazzhouse), Niels Hemmingsens Gade 10, København K.
 

Program

Kl. 18:00 RECEPTION:
Velkomstdrink og lækker mad.

Kl. 20:30 PRISFEST:
Taler, hyldester til prismodtagere – og musikalske indslag og overraskelser.

Kl. 23:00 EFTERFEST:
Hæng ud i baren med DJBFA's huspianist og kollegial snak.
 

Tilmelding

Tilmelding er påkrævet. Pga. begrænset kapacitet på Hotel Cecil er der tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda er velkomne.

VENTELISTE: Opdatering 12. september: Vi er nået grænsen for max. antal tilmeldte. Men du kan blive skrevet på venteliste og blive kontaktet, hvis der kommer afbud fra andre hædersprisfestdeltagere. Tilmeld dig ventelisten her.

Har du allerede tilmeldt dig, men kan du ikke komme alligevel? Så meld afbud til djbfa@djbfa.dk, så vi kan gøre plads til en anden fra ventelisten.

Følg med i nyt, inviter andre DJBFA- eller Koda-medlemmer i Facebook-begivenheden for hædersprisfesten.

Kommer du langvejs fra til Hædersprisfesten? Så kan du få dine rejseudgifter refunderet - se hvordan under Medlemsservice.

Vi glæder os til at se dig!

Hædersprisfesten bliver til med støtte fra Koda Kultur.