Aktuelt

DJBFA's Hædersprisfest 2019

Fredag, 28 juni, 2019
DJBFA's hædersprisfest løber af stablen onsdag den 18. september. Du er inviteret! Tilmeld dig med det samme – der er begrænset kapacitet.

Katrine Windfeld med band kan opleves på scenen til Hædersprisfesten. (PR-fofo)DJBFA / Komponister og Sangskrivere inviterer til den traditionsrige hædersprisfest onsdag den 18. september!

Det bliver en aften, hvor du møder dine musikalske kolleger - dem, du aldrig har mødt før, og dem, det er tid til et gensyn med. Vi byder på god mad og fri bar.

Sammen hylder vi musikken, og årets fire hæderspriser uddeles til to fantastiske komponister, det nye håb og en pris til nogen, der på anden vis har gjort noget særligt for musikken.

Hædersprismodtagere er selvfølgelig tophemmelige endnu. Men det er ingen hemmelighed, at deres musik vil blive fortolket af andre kunstnere på aftenen.

Live på scenen er Kathrine Windfeld med big band, Rosa Lux samt Kirstine Stubbe Teglbjærg (Hun Solo, Blue Foundation m.m.). Aftenens kulturelle tale bliver leveret af forfatter Merete Pryds Helle. Til at styre aftenens løjer har vi konferencier og skuespiller Marie Bach Hansen.

Det hele sker på Hotel Cecil (tidl. Jazzhouse), Niels Hemmingsens Gade 10, København K.
 

Program

Kl. 18:00 RECEPTION:
Velkomstdrink og lækker mad.

Kl. 20:30 PRISFEST:
Taler, hyldester til prismodtagere – og musikalske indslag og overraskelser.

Kl. 23:00 EFTERFEST:
Hæng ud i baren med DJBFA's huspianist og kollegial snak.
 

Tilmelding

Tilmelding er påkrævet. Tilmeld dig her.

Pga. begrænset kapacitet på Hotel Cecil er der tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda er velkomne.

Følg med i nyt, inviter andre DJBFA- eller Koda-medlemmer i Facebook-begivenheden for hædersprisfesten.

Kommer du langvejs fra til Hædersprisfesten? Så kan du få dine rejseudgifter refunderet - se hvordan under Medlemsservice.

Vi glæder os til at se dig!

Hædersprisfesten bliver til med støtte fra Koda Kultur.