Aktuelt

For DJBFA's medlemmer: Rabat på SPOT Festival

Tirsdag, 12 februar, 2019
Igen i år tilbyder DJBFA og SPOT Festival rabat på billetter til DJBFA's medlemmer. Det gælder både til festivalens musikprogram og den professionelle konferencedel SPOT+.

SPOT Festival 2019 løber af stablen 2.-4- maj.Nye navne pibler frem blandt offentliggørelserne til årets SPOT Festival den 2.-4. maj 2019 i Aarhus. Blandt de allerede annoncerede musiknavne finder man Hjalte Roos, M. Rexen, Chinah, Fraads og duoen Ravi Kumar m.fl.

Mange år i træk har DJBFA og SPOT Festival kunne tilbyde rabat på billetter til SPOT til komponister og sangskrivere, som er medlem af DJBFA. I år er ingen undtagelse.

Rabatbilletterne koster 650 kr. En normal slutpris på totalbilletterne koster 900 kr, så der er tale om en væsentlig besparelse for DJBFA's medlemmer.

Med den akkreditering får man adgang til både:

  • Festivalens samlede musikprogram
    I 2018 var der over 1.100 optrædende musikere fra Danmark og de øvrige nordiske lande, der gav over 300 koncerter fordelt på 38 scener i løbet af tre døgn. De optrændende kunstnere offentliggøres løbende på www.spotfestival.dk og koncerterne finder sted 3.-4. maj.
     
  • Festivalens seminar/konference/vidensdeling SPOT+
    SPOT+ er det nordiske rendezvous for den danske og internationale musikindustri. SPOT+ produceres af SPOT i samarbejde med Promus og MXD, og med støtte fra ROSA, og indeholder diskussioner, foredrag, præsentationer m.v., som sætter fokus på de muligheder, faldgruber og udfordringer, som musikbranchen og lignende kreative industrier står overfor. Temaer for SPOT+ 2019 er branding, digitalt, publishing, diversitet og sync. Med meget mere.
     

Sådan kommer ud på SPOT med rabat

Vil du benytte dig af tilbuddet, skal du udfylde formular og betale via dette link: spotfestival.dk/djbfa

Muligheden for at købe rabatbilletten vil være tilgængelig til og med tirsdag den 30. april 2019.
 

(Foto: Det danske band Hong Kong på Aarhus Volume-scenen under SPOT Festival 2018. Foto: Kim Matthai Leland/SPOT).