Aktuelt

Elektronisk netværk med The Lake

Mandag, 10 september, 2018
DJBFA's åbne netværk for elektronisk musik og omegn, ES21, inviterer til netværksmøde med Rasmus Stolberg og Jan Stricker fra The Lake Radio i København den 26. september.

Vi skal møde den eksperimenterende musiker Rasmus Stolberg (kendt fra Efterklang m.m.) og radiojournalist Jan Stricker (festivalarrangør m.m.), som sammen med Kasper Vang har skabt musikradio-succesen The Lake

Vi skal høre om visioner for og adgange til The Lake Radio dels som radio i sig selv og dels som festivalarrangør (Badesøen Festival og By the Lake Festival i Berlin) samt i rollen som værkbestiller af værker fra komponister.

Endelig får vi også nogle tekniske tips med på vejen ift. digital PR. Med andre ord vel mødt til en spændende dag i godt selskab med netværket og dagens profiler. 
 

Tid og sted

Netværksmødet finder sted onsdag den 26. september 2018 kl. 13-16. Arrangementet starter på frokost-café i nærheden af The Lake Radio. Stedet oplyses til de tilmeldte, når vi nærmer os datoen. Dernæst hos The Lake Radio, Griffenfeldsgade 7A, København N. 

Forhåndstilmeld dig af hensyn til begrænset deltagerantal og frokost via netværkets koordinator, Jan Lippert, på newsound21@gmail.com.

NB. Maks. antal tilmeldinger er nu nået, og der er oprettet venteliste. Kontakt Jan, hvis du vil på ventelisten.

(Foto: www.facebook.com/thelakeradio).