Udgivelse

Eloq: Love City

August Fenger alias Eloq er nu ude med EP’en Love City. Det er en hyldest til København, og fremfor at udgøre en genre kan musikken i højere grad beskrives som pulsen fra de steder, der har dannet rammerne for 28-årige Eloqs musikalske karriere de seneste ti år.

Love City er den første EP fra Eloq i seks år. Bag EP’en ligger den for mange genkendelige historie om at lede efter noget alle andre steder, end hvor man er, kun for at opdage, at det, man søger, befinder sig lige foran næsen på en.

“Jeg har haft en forestilling om, at det var nødvendigt at udvikle min lyd alle andre steder end i København, hvor jeg egentlig løbende skabte min musikalske erfaring. Jeg har gennem årene søgt inspiration i alt fra naturen og en organisk tilværelse til jet-set-livet i musikbranchens kreative hotspots i L.A. Men det er gået op for mig, at alt det, jeg behøver, for at udvikle min musik derhen, hvor den kommer helt inde fra mig selv af, hele tiden har været lige præcis der, hvor jeg er – nemlig i København,” fortæller Eloq.

Love City udkom 7. juni 2019.
Se mere på Eloqs Facebook-side.