Aktuelt

ES21: Mød den elektroniske pioner Kenneth Knudsen

Mandag, 11 februar, 2019
Det åbne netværk for elektronisk musik og omegn, ES21, inviterer til netværksmøde med komponist Kenneth Knudsen og lydforsker Ingeborg Okkels den 27. februar.

DJBFA og DKF's åbne netværk for elektronisk musik og omegn inviterer til netværksmøde. Dagens gæst er komponist og keyboardspiller Kenneth Knudsen, en af pionererne på den elektroniske musikscene!

Kenneth Knudsen er kendt for sin unikke lydarkitektur og udvikling af lyde, klange, motiver og musikalske forløb. Kenneth Knudsen har spillet med et hav af navnkundige musikere og bands som eksempelvis Entrance, Anima, Sebastian og Miles Davis.

Senest har han udgivet en række sonisk eksperimenterende albums bl.a. November Tango (2018), som udforsker skiftende musikalske rum. Han vil på mødet komme ind på kompositoriske og tekniske erfaringer og andre perspektiver.

Dagens indspil fra musikbranchen leveres af lydforsker Ingeborg Okkels, som bl.a. stod bag en stor undersøgelse af elektronisk musik i Danmark. Okkels vil på mødet fortælle om arkitektur og lyd. Hun har sammen med Andrea Ougaard skabt virksomheden Lydværk, som bl.a. arbejder for større bevidsthed om lyd i arkitektur. 
 

Praktisk

Tid og sted: Onsdag den 27. februar 2019 kl. 13-16 i Koda, som DJBFA og DKF deler adresse med.
Mødet finder sted på 1. sal. Adresse: Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Arrangementet er gratis og åbent for alle Kodas medlemmer. Af hensyn til catering og begrænset deltagerantal: Tilmeld dig ved at sende en mail til Jan Lippert på newsound21@gmail.com.

NB. Netværksmødet er nu fyldt op, men du kan tilmelde dig venteliste hos Jan og blive kontaktet i tilfælde af afbud.

ES21's arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

(Foto: Kenneth Knudsen fotograferet af Stine Heger).