Aktuelt

Eurovision Camp: Nyt A-ophold i september 2017

Tirsdag, 15 august, 2017
Vær med til at skrive den næste Eurovision-vindersang! Søg om at komme med på A-opholdet Eurovision Camp 2017 i København den 11.-14. september.

DJBFA tilbyder nu muligheden for, at du kan komme med på den kommende Eurovision Camp 2017. Det er ArtPeople Music Publishing, der i samarbejde med GL Music inviterer til fire dages intensiv Eurovision Camp i København.

Campen foregår i studier i København i dagene 11. til 14. september 2017 under ledelse af Anders Fredslund-Hansen, som har været involveret i over 40 danske Melodi Grand Prix-bidrag i de sidste 12 år. Heriblandt seks danske sange, som gik videre, inklusiv Emmelie de Forests Eurovision-vindersang fra 2013, ”Only Teardrops”.

Her i 2017 leverede ArtPeople Music Publishing desuden to bidrag til det engelske Melodi Grand Prix, heriblandt deres vindersang ”Never Give Up on You”.

På de fire dage skal der primært skrives bidrag til det danske Melodi Grand Prix, men relevante sange vil også blive pitchet internationalt.

Vi leder efter både toplinere, tekstforfattere (engelsk) samt trackwriters/producere. I vurdering af ansøgerne lægges vægt på følgende kriterier: Stærk melodisk tæft - God til engelske tekster - Stærk vokalist - Dygtig producer.
 

Pris

DJBFA afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse på Eurovision Camp, men du skal selv betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Hvis du bliver udvalgt, vil du vil modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. på dagen for betalingsfristen, vil opholdet med det samme tilfalde en anden ansøger. Du vil IKKE blive rykket for betaling, så du skal selv sørge for at sikre dig, at pengene er indbetalt.
 

Ansøgning

Er du medlem af DJBFA eller af Koda, så kan du søge om at komme med på A-opholdet Eurovision Camp 2017.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Udfyldt ansøgningsskema - download ansøgningsskema her.
  • Lydeksempler (max. to lydfiler - eller links til værker – se ansøgningsskema)
  • Beskrivelse

Send det hele til: djbfa@djbfa.dk senest torsdag den 31. august 2017 kl. 12. Du får svar hurtigst muligt derefter.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en mail til projektleder Anders Fredslund-Hansen på afh@artpeople.dk

(Foto øverst: Anders Fredslund-Hansen og Emmelie de Forest i forbindelse med Eurovision. Privatbillede.)