Udgivelse

Excelsior: O Horizon

Bag navnet Excelsior står den danske komponist, producer og sanger Anja T. Lahrmann. Efter næsten 3 års arbejde er hun nu klar med sit debutalbum O Horizon.

O Horizon er et tværmedielt værk, der, udover albummet, omfatter publiceringen af en kunstbog i foråret 2020. O Horizon er en hypermoderne blanding af avantgarde lyd- og formeksperimenter. Inspiration fra pop-, barok- og renæssancemusik forenes eklektisk med fascinationen af det moderne menneskes evindelige forsøg på at bevare fodfæstet i en evigt fremadskuende tilværelse.

Excelsior betragter den moderne verden på fantasifuld, arketypisk vis og henter sin lyriske inspiration fra bl.a. jordbundstaksonomi og middelalderens "bestiarier" for at billedliggøre følelsen af ensomhed på sociale medier og sin egen fremmedgørelse overfor naturen. Excelsiors musik er et sammenfiltret og forgrenet rodnet, der vandrer som en hvileløs livmoder igennem lyden af tidlige computerspil, mørk kammerpop fra norden og pastelfarvede 80’er synths og trommer.

O Horizon udkom 22. november 2019 på The Big Oil Recording Company.

Se mere på Excelsiors officielle Facebook-side.