Aktuelt

Få overblik over støtte fra Kodas Kulturelle Midler

Tirsdag, 9 april, 2019
Alle Kodas medlemmer kan søge legater, arbejdsophold, produktionsstøtte m.m. i puljerne med Kodas Kulturelle Midler. Nu kan du få overblik over det hele ét sted.

Når DJBFA uddeler arbejdslegater, arrangerer arbejdsophold og lignende, sker det med penge fra DJBFA's andel af Kodas Kulturelle Midler. Som medlem af Koda kan du søge støtte fra Kodas Kulturelle Midler i en bred vifte af tilbud, som de tre komponistforeninger - Dansk Komponistforening, DPA og DJBFA - samt Musikforlæggerne og Koda selv præsenterer.

Nu er alle legater og støttemuligheder under Kodas Kulturelle Midler samlet ét sted.
 

Alle støttemuligheder samlet

Koda har lanceret en oversigtsside og en fælles ansøgningsportal, hvor du som Koda-medlem kan få overblik over de mere end 25 forskellige støttemuligheder. Dermed kan du som ansøger søge i samme portal og have dine ansøgninger samlet ét sted.

Snart kan DJBFA's legater også søges i det nye, fælles ansøgningssystem. Næste frist for DJBFA's Legatpulje er 1. september 2019.

Administrationen af de enkelte legater ligger stadig hos de enkelte foreninger. Det betyder, at det stadig er forskellige udvalg med en høj musikfaglighed, der vurderer ansøgningerne i de forskellige puljer. F.eks. kurateres legaterne i DJBFA's Legatpulje af et udvalg nedsat at DJBFA's bestyrelse. I år sidder Pernille Bévort, Soffie Viemose og Jørgen Lauritsen i udvalget.

På DJBFA's hjemmeside under Søg Legat kan du selvfølgelig også fortsat læse om de legater, arbejdsophold, refugier m.m., som DJBFA udbyder.

 

Sådan gør du

Gå til www.koda.dk/kodakultur

  • Er du i tvivl om, hvad der passer til dig, kan du få hjælp via søgeguiden på forsiden.
  • Har du brug for et overblik over alle støttemuligheder, kan du se i Legatoversigt.
  • Via listen kan du klikke på den enkelte pulje og læse mere om kriterier og frister.
     

Hvad er Koda Kultur?

Hvert år afsætter Koda op til 10 % af indtægterne til kulturelle formål, de såkaldte kulturelle midler. Den del af Kodas virke kaldes Koda Kultur.

De kulturelle midler skal blandt andet stimulere og understøtte skabelsen af ny musik. Via støtte til komponister og sangskrivere i form af arbejdslegater, produktionsstøtte, sangskrivercamps, undervisningsforløb, netværksinitiativer og muligheden for internationalt samarbejde, geninvesteres en vis andel af Kodas indtægter på den måde i udviklingen af musiklivet.

(Foto: Koda Kultur).