Aktuelt

Fire DJBFA-minikurser med skarpe undervisere

Mandag, 7 januar, 2019
Du kan stadig nå at melde dig til årets nytårskur i DJBFA og samtidig deltage i ét af de fire minikurser, som vi tilbyder. Vi har fundet fire fantastiske undervisere, der kan inspirere dig.

Du kan vælge mellem hele fire minikurser. Til gengæld er der kun ganske få pladser på hvert kursus, så du skal være hurtig. Efterfølgende samler vi deltagerne fra de fire kurser og inviterer også andre til at komme forbi, når vi markerer det nye musikår med en pindemad og lidt at drikke.
 

Vælg mellem disse kurser:

A: Sådan laver du podcast

Få gode råd til at lave din egen podcast fra Susanna Sommer. Foto: Agnete SchlichtkrullFå en introduktion til en af tidens mest populære måder at formidle på. Hør, hvordan du kan gøre dig uafhængig af radiomedier og journalister. Vi får besøg af lydguru Susanna Sommer, der er en af de skrappeste til at arbejde kreativt med radio- og lydmediet. Du kan glæde dig til et par inspirerende timer!

Dette minikursus er nu fyldt op, og der er lukket for tilmeldinger. Du kan stadig tilmelde dig et af de andre minikurser og/eller selve nytårskuren!
 

B. Sådan søger du Legatpuljen

Få et par gode fif til, hvordan du laver den gode ansøgning til DJBFA's Legatpulje. Hvad lægges der vægt på, når ansøgningerne skal vurderes. Og hvordan kan du bringe dig bedst i spil til at være blandt de heldige, der opnår et legat. Kom og stil alle dine spørgsmål... Anne Eltard er komponist, bestyrelsesmedlem i DJBFA og udvalgsformand for Legatudvalget 2017-18 - og ekspert i, hvordan du skruer den gode ansøgning sammen.
 

C. Værdien af at have en forlægger

Hvorfor egentlig have en forlægger i dagens Danmark? Er det ikke bare blevet et fordyrende led, nu man selv kan klare så mange ting i forbindelse med produktion og udgivelse af ny musik? Vi får besøg af en af de toneangivende forlæggere til en god snak om, hvad forlæggerne bruges til, og hvordan det kan blive til både et godt samarbejde og en god forretning. Kurset er din mulighed for at finde ud af, hvordan man kan få en forlægger, og også hvornår det ikke er en god idé. Glæd dig til at møde Ole Dreyer, der om nogen kender forlæggerverdenen indefra.
 

D. Sådan laver du større musikprojekter

Lær mere om at lave store musikprojekter af Rasmus Fjeldsted.Hvordan kan du få dine musikideer til at vokse og blive til større projekter, der både kan vinde opmærksomhed og måske endda få musikalsk succes? Og hvordan skaffer du penge til at gøre projektideen til virkelighed? Kort sagt, vi går tæt på, hvordan drøm kan blive til virkelighed.

Vi har overtalt Rasmus Fjeldsted, der i mange år har arbejdet med talentudvikling, projektledelse og motivation inden for musikbranchen, til at komme og fortælle. Rasmus har afholdt kurser for DJBFA i Danmark, Sverige og USA. Sideløbende har han stået på scenen, som sanger i alt lige fra teaterforestillinger til tv-programmer og koncerter.

Dette minikursus er nu fyldt op, og der er lukket for tilmeldinger. Du kan stadig tilmelde dig et af de andre minikurser og/eller selve nytårskuren!
 

Praktisk

Alle kurser foregår mandag den 21. januar hos DJBFA i Lautrupsgade 9, 5. sal, på Østerbro i København.

Kurserne starter kl. 14.45 og er gratis for medlemmer i DJBFA og i Koda. Efter kurset inviteres du til hyggelig nytårskur. Kurserne varer ca. to timer.

 

Nytårskur kl. 17-20

Efter minikurserne inviteres alle til nytårskur ved fyraftenstid, kl. 17.00-20.00. Også for dig, der ikke deltager i et minikursus først!

Start dit musikår 2019 på den gode måde. Og tag da endelig dit instrument med!

Kom forbi DJBFA i Nordhavn og nyd lidt lækre tapas og et glas med kollegerne. 

Vi sørger for, at klaveret er stemt. Men ellers er der ikke anden dagsorden end, at vi hygger og snakker om drømme og planer for 2019. 

Det foregår hos DJBFA mandag den 21. januar fra kl. 17.00. Det er gratis, når du er medlem i DJBFA og/eller Koda. 

 

Tilmelding

Tilmeld dig ét af de fire kurser og nytårskur ved at sende mail. Der er stærkt begrænset antal pladser!

Send din tilmelding til:

tg@djbfa.dk - mrk. 2019-DJBFA.