Aktuelt

Første arrangementer i netværket Mandagsklubben

Torsdag, 20 september, 2018
DJBFA's helt nye netværk Mandagsklubben er begyndt! Netværkets tre første arrangementer byder på artist talks med Allen Lowe, Tom Buckner og Tristan Honsinger.

Dette efterår opstarter DJBFA's fire helt nyt netværk. Et af dem er netværket Mandagsklubben, som ledes af Kresten Osgood.

Den allerede eksisterende koncertklub for eksperimenterende jazz og meget mere Mandagsklubben på 5E i København har de seneste år præsenteret en lang række spændende musikere på scenen. Nu benytter vi os af de mange inspirerende navne, der kommer til landet, og inviterer DJBFA'ere til at mødes med hinanden om musikken i forbindelse med udvalgte artist talks og netværksarrangementer. Her kan man møde kunstnerne og selv spørge ind til deres kunst og metode. Hvis man vil, kan man efterfølgende blive på 5E og høre aftenens koncerter.

Efterårets programsatte arrangementer i netværket Mandagsklubben:
 

24 september: Allen Lowe

Til det allerførste møde i netværket interviewer Kresten Osgood den amerikanske saxofonist, komponist, musikhistoriker m.m. Allen Lowe. Lowe spiller saxofon og guitar og har indspillet album med store navne inden for jazzen såsom Julius Hemphill, Marc Ribot, Roswell Rudd og David Murray.

Samtalen med Kresten Osgood kommer til at handsle om Lowes kreative proces og musikalske arbejde.
 

1. oktober: Tom BucknerBarytonvokalist Tom Buckner gæster Mandagsklubben 1.oktober. PR-foto: Chris Bowen.

Mandag den 1. oktober taler Kresten Osgood med amerikanske Tom Buckner, som er leder af pladeselskabet Mutable Music og er en af verdens førende barytonvokalister.

Tom Buckner har tidligere samarbejdet med bl.a. Roscoe Mitchell og Phil Niblock, og han har særligt arbejdet inden for nyskrevet og improviseret musik.
 

29. oktober: Tristan Honsinger

Kresten Osgood og netværket møder den 29. oktober cellisten Tristan Honsinger. Den amerikanske cellist er kendt for bl.a. sit arbejde inden for free jazz og improvisationsjazz samt for sit samarbejde med pianisten Cecil Taylor og guitaristen Derek Bailey.

Honsinger er uddannet ved konservatoriet i Baltimore, og han har i løbet af sit liv boet og spillet musik i Montreal, Amsterdam, og nu i Berlin, hvor han er bosiddende.
 

Tilmelding

Tid: Arrangementerne ligger fra kl. 17-18.30.

Sted: Forsamlingshuset 5E i Den Grå Kødby på Vesterbro i København. Indgang via Halmtorvet og Slagtehusgade - se nærmere vejledning på 5Es hjemmeside.

De er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men kræver forhåndstilmelding hos Kresten Osgood på osgood@funky.dk mrk. "DJBFA Mandagsklubben".

Der er en drink inkluderet i arrangementet.

Læs mere om alle DJBFA's netværk.

Foto øverst: Mandagsklubben.