Aktuelt

Gratis musikforedrag med Paul Banks

Onsdag, 24 april, 2019
Søndag den 26. maj inviterer DJBFA's komponistnetværk Klubben Vest i Aarhus til gratis musikforedrag med sanger, guitarist og komponist Paul Banks.

I snart 40 år har Paul Banks været et toneangivende navn på den danske musikscene. Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har vakt genklang.

Hans musik har høstet adskillige priser, bl.a. Danish Music Awards i 2001 og 2006, DJBFA's hæderspris 1993, og Årets Danske Blues Navn 2006. I 2014 modtog han Palæ Bars Jazzpris og senest modtog han og Charlotte Halberg en Carl Pris i 2018 for deres børnemusik-krimi Tidsrøver. Paul Banks har skrevet talrige sange samt fem musikfortællinger for børn i samarbejde med netop fløjtenisten Charlotte Halberg. Han har medvirket på ca. 100 udgivelser med andre kunstnere.

Kom i godt selskab med dine komponistkolleger over en let middag, og hør dernæst musikforedrag med Paul Banks.

Tidspunkt: Søndag den 26. maj 2019 kl. 18.

Sted: Gastro & Vino, Klostergade 68 - Baggården, 8000 Aarhus C.

Arrangeret af DJBFA's netværk Klubben Vest i Aarhus for alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda. Startende med let spisning kl. 18. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand til rimelige priser.
 

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive til pianist@kurtfrimodt.dk Mrk: “Klub Vest”. 

Se også Facebook-begivenheden for netværksmødet.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA's netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA's komponistnetværk.

(Foto øverst: PR-foto Paul Banks).