Aktuelt

Intromøde: Sådan bruger du din komponistforening

Tirsdag, 16 oktober, 2018
Er du nyt (eller næsten nyt) medlem af DJBFA, så kom til intromøde torsdag den 8. november. Blive klogere på foreningen – og dine egne muligheder.

Som nyt (eller relativt nyt) medlem af foreningen, bydes du velkommen i det faglige og kulturelle fællesskab i DJBFA! Vi vil gerne mødes med dig og fortælle dig om den fantastiske forening, du nu er blevet medlem af.

Alt lige fra vores kulturpolitiske tanker til alle de muligheder, DJBFA indeholder, og som investerer i dig som komponist. Vi vil også rigtig gerne høre, hvad du ønsker at bruge os til. Måske har du har en god ide til os, som vi kan blive inspireret af til vores videre arbejde med at forbedre komponister og sangskriveres vilkår?

Måske har du også lyst til at hilse på os og dine nye komponistkolleger?

Derfor inviterer vi dig til intromøde torsdag den 8. november 2019 kl. 16.00. Mødet varer halvanden times tid og afholdes i DJBFA, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 Kbh. Ø.

Vi mødes i loungen på 5. sal, hvor der vil være sandwich, vin, kaffe m.m. Du vil møde en repræsentant for bestyrelsen, sekretariatschefen og en fra vores sekretariat. Når vi ganske kort har fortalt om hverdagen i foreningen, kan du høre om dine muligheder for at søge støtte, deltage i netværk og arbejdsophold og en masse andre ting, som du kan bruge din komponistforening til.

Du er også meget velkommen til at tage en ven med, der ikke er medlem, men som er nysgerrig på at høre mere om DJBFA.

Tilmelding: Opdateret! Tilmeld dig senest onsdag den 7. november 2018 kl. 15.00 til Helene på hb@djbfa.dk, hvis du vil have en sandwich til mødet. Du er også velkommen til at dukke op på dagen!

Vi glæder os til at se dig!

(Foto øverst: DJBFA-medlemmer til foreningens hædersprisfest 2018. Fotograf: Daniel Nielsen).