Aktuelt

Invitation: Gør musikken levende for børnene

Mandag, 8 januar, 2018
Hvordan får vi gjort musikken mere levende for børnene? Du inviteres til debatsalon om, hvad dansk musik er og kan blive, når det handler om børn, mandag den 29. januar kl. 17.00-19.30

Interessen for musik vækkes fra helt tidligt i livet. Men bliver musikken brugt godt nok i skolernes læringsmiljø? Og hvordan får vi skabt interessen om at lave og bruge musik som en aktiv del af hele børnelivet?

DJBFA inviterer komponister og sangskrivere, som er medlem af Koda, til dialogmøde i ”debatSALONEN” mandag den 29. januar om, hvordan vi får gjort musikken mere levende for den næste generation. Vi snakker børn og musik – og hvordan musikken kan få ny rolle i skolerne.

Mød blandt andet koncertdirektør Ebbe Høyrup fra LMS, Levende Musik i Skolen – og Alex Ahrendtsen, folkeskoleordfører og kulturordfører for Dansk Folkeparti på Christiansborg.

Kom og være med til at skabe en spændende dialog om, hvad dansk musik er og kan blive, når det handler om børn.

LMS er nationalt kompetencecenter, der arbejder i et krydsfelt mellem kunst og læring. Med skolekoncerten vil LMS medvirke til at sikre musikalsk mangfoldighed, kvalitet og relevans, samt skabe et levende møde, der kan åbne, samle, danne, lære, inspirere og udvikle børn og skolemiljø.

DebatSALONEN er en ny række af arrangementer, hvor DJBFA sætter musik-emner til debat blandt komponister, sangskrivere og ligesindede i dansk musikliv.
 

Fakta og tilmelding

Det første arrangement i DJBFA's debatSALONEN finder sted:
Mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00-19.30 hos DJBFA på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer i Koda. Der serveres sandwich i forbindelse med arrangementet. Du skal selv sørge for transport.

Der er begrænset antal pladser til dette arrangement, så skynd dig at tilmelde dig. Tilmelding sker ud fra først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig ved at sende mail til tg@djbfa.dk – mrk. DebatSALONEN.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 22. januar 2018.