Aktuelt

Invitation: Indkreds dit personlige brand

Onsdag, 31 januar, 2018
DJBFA inviterer indenfor til en workshop om dit personlige brand som musiker og komponist den 13. februar.

Du har allerede et brand. Andre tænker, mener og siger noget om dig og din musik. Det er i spil hele tiden, i alle relationer og overalt. Du kan ikke vælge, om du har et brand, men du kan bevidst vælge at styre, hvordan du opfattes og ønsker at blive opfattet fremover.

Så hvad er det, der gør dig og din musik til noget helt særligt? Og har du mod på at definere det sammen med en gruppe andre? Komponister og sangskrivere får i denne workshop mulighed for at høre om og praktisk arbejde med at sætte fingeren på, hvad det gør dem til noget helt særligt.
 

Deltagelse

For at deltage, skal du være medlem af DJBFA og/eller Koda. Du skal også have udgivet nyt i 2016 eller 2017 eller have et nyt nummer klar, så der er en aktualitet, som vi evt. kan tage udgangspunkt i.

Workshoppen varer 2 timer. Der er 12 pladser.

Tidspunkt: Tirsdag den 13. februar 2018 kl. 15-17.

Adresse: Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Lokale: Stella og Stjernerne i stueetagen.

Tilmelding: Pladserne besættes efter først til mølle princippet. Mail til bh@djbfa.dk, og du vil få besked, om du er med.

Workshoppen køres af Bjørg Hedelykke, som er uddannet Co-Active Coach, har 15 års erfaring i karrierecoaching og er tilknyttet DJBFA som individuel coach for komponister og sangskrivere.