Aktuelt

Invitation: Musik som byudvikling

Lørdag, 13 maj, 2017
Konference om at bruge musik i forbindelse med byudvikling. Vil du være med til at udvikle nye visioner for brug af musikken?

Et nyt perspektiv er under udvikling. Music City-konferencer, netværk og rapporter skyder op ude i verden med budskab som lyder, at byer som investerer målrettet i musik, er blandt de mest fremgangsrige i forhold til udvikling af velfærd og vækst.

Vejen frem er en musikstrategi, som kan bygge bro på tværs af sociale, kulturelle og finansielle kredsløb. Både til hverdag og festival. 

Nu inviteres du til konference tirsdag den 6. juni.
Konferencen "Musik som byudvikling, det nye perspektiv" ser nærmere på muligheden for at investere i musik som en del af byudviklingen. 

Gennem oplæg, cases og åben debat præsenteres visioner, udfordringer og nye samarbejdsformer med musik som katalysator for byudvikling og udvikler af bykultur. Konferencen ønsker bl.a. at stable et stærkt musikby-netværk på benene i løbet af 2017, for musik gør byen bedre til gavn for både by og musikscene. 

Oplev oplæg ved blandet andet Jesper Mardahl (Leder, Music City Aarhus), Mette Mechlenborg (Forsker, SBi – By, bolig & ejendom), Marianne Fruergaard (Projektchef, Musikmetropol), Trine Bille (Professor, CBS), Steen Jørgensen (Direktør, Vega), Sofie Plenge (KL), Rasmus Christian Elling (assoc. professor, KUA), Frederik Birket-Smith (Leder, Strøm), Jesper Bay (dagens moderator) og Susi Hyldgaard (DJBFA). 

Det er gratis at deltage i konferencen.
Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princip.

Fakta:

Konferencen "MUSIK SOM BYUDVIKLING, DET NYE PERSPEKTIV" foregår tirsdag den 6. juni kl. 13-17.
Sted: Aalborg Universitet København. A.C. Meyers Vænge 15, Sydhavn.
Mail din tilmelding til: meremusikby@gmail.com - mrk. tilmelding konference.

Læs mere om konferencen HER