Aktuelt

Invitation: Navneværksted i DJBFA

Mandag, 4 februar, 2019
DJBFA's bestyrelse lægger op til, at DJBFA skal have et nyt navn. Derfor inviteres DJBFA's medlemmer til navneværksted 19. februar.

"DJAF. DPIAF. DJ-PFA. DJ-hvaffor-noget?" Som DJBFA's formand, Susi Hyldgaard, skriver i en mail udsendt til alle medlemmer den 1. februar, er navnet på vores allesammens DJBFA let at snuble over og har givet anledning til mange forkerte udtaler og forkortelser i årenes løb. Derfor lægger en enig bestyrelse op til, at DJBFA skal hedde noget andet i fremtiden.

Formanden var også inde på det i sin seneste Kulturpolitisk post fra formanden, og i mailen fra 1. februar linkes der til en vejledende medlemsafstemning, hvor man kan stemme om nogle navne, bestyrelsen overvejer - og komme med egne input og forslag.

DJBFA inviterer også til en eftermiddag hos os den 19. februar fra kl. 17, hvor alle medlemmer har mulighed for at møde op. Her gennemgår DJBFA's sekretariatschef Andreas Hemmeth hvad et navn skal kunne, hvilke slags navne der findes og laver et navneværksted, hvor alle kan bidrage.
 

Tid og sted

Navneværkstedet finder sted tirsdag den 19. februar 2019 kl. 17-18.30.

Hos DJBFA, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd, bare mød op på dagen. På gensyn!