Aktuelt

Invitation til intromøde for nye medlemmer

Torsdag, 12 april, 2018
Som nyt medlem i DJBFA inviteres du til hyggeligt intromøde hos DJBFA den 8. maj. Mød dine nye komponistkolleger og hør om alle mulighederne i foreningen.

Er du nyt medlem i DJBFA – eller måske blevet medlem inden for det seneste års tid – så vil vi meget gerne invitere dig indenfor til et lille intromøde. Her byder vi på god kaffe og snacks og informerer om en masse af de ting, som DJBFA drejer sig om.

Samtidig kan du møde andre af dine nye sangskriver- og komponistkolleger, foreningens formand, Susi Hyldgaard, samt en af sekretariats medarbejdere, som har kontakt med medlemmerne i det daglige.

Du får en intro til, hvad DJBFA og DJBFA's faglige fællesskab går ud på samt info om støtteordninger m.m. Du hører også om de muligheder, du har som medlem - f.eks. for at komme på særlige refugieophold, deltage i netværk og at præge din komponistforenings kulturpolitik. Og så besvarer vi naturligvis hvilket som helst spørgsmål, du måtte have.

Vi inviterer til intro-kaffemøde tirsdag den 8. maj 2018 kl. 16.00. Mødet varer en times tid og afholdes i DJBFA, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 København Ø. Vi sidder i sofaloungen hos DJBFA på 5. sal (foto øverst).

Tilmelding er nødvendig: Senest torsdag den 3. maj 2018 kl. 15.00 til: hb@djbfa.dk

Vi glæder os til at se dig!