Udgivelse

Kirsten Mørk: Rød mand gå

Kirsten Mørk fortæller: Nyt medlem og – næsten – ny inden for musikbranchen er jeg endelig klar til at sende mit debutalbum, Rød mand gå, på gaden! Titlen var let at vælge. Den saboterer børneremsen "Rød mand stå, grøn mand gå!" og opfordrer billedligt talt til civil ulydighed: lad ingen eller intet holde dig tilbage!

Musikken bevæger sig i krydsfeltet mellem pop og rock og trækker tråde tilbage til 70'ernes protestsange og til 80'er-poppens letgenkendelige melodier. Teksterne afslører mig som en drenge-pige, der udtrykker mig med kant og selvironi. Her er ingen berøringsangst, og jeg giver gerne lidt af mig selv i den gode sangs tjeneste! Gennemgående temaer er: vær modig med livet og elsk lidt mere!

Rent kunstnerisk er jeg også blevet modigere, både i teksterne, musikken og min måde at synge på. Jeg har insisteret på kontrasterne mellem numrene – larmende og rolige, humoristiske og alvorlige, kærlige og rapkæftede, storladne og nøgne – i håbet om at kunne fastholde lytterens opmærksomhed gennem alle 10 numre.

Få mere info på Kirsten Mørks hjemmeside.