Aktuelt

Klubben Vest: Julehygge med mad og musik

Fredag, 23 november, 2018
DJBFA's Klubben Vest holder julehygge med musik fra netværkets medlemmer på Gastro & Vino i Aarhus den 16. december. Kom med!

Det er efterhånden blevet en tradition på årets sidste DJBFA-aften i netværket Klubben Vest, at deltagerne får mulighed for at underholde med egne sange.

Kokken skruer også op og får denne aften lov til at trylle med mere end én ret! 

Der er lagt op til en hyggelig aften med gensidig inspiration, netværk, latter og god mad. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand til rimelige priser.

Se også arrangementets Facebook-event.
 

Praktisk info

Dato: Søndag den 16. december 2018 kl. 18.

Sted: Gastro & Vino (foto øverst), Klostergade 68 - Baggården,  Aarhus C.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda, men tilmelding påkræves. Meld dig til ved at sende en mail til Kurt på pianist@kurtfrimodt.dk.

Har man lyst til at bidrage til aftenens underholdning, oplyses det i samme tilmelding eller efterfølgende. Der vil blive stillet sanganlæg og piano til rådighed.

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@djbfa.dk.

DJBFA's netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.