Aktuelt

Klubben Vest: Musikforedrag med Morten Kjær

Mandag, 2 oktober, 2017
DJBFA's Klubben Vest inviterer til nyt arrangement søndag den 22. oktober i Randers med netværk, mad og foredrag med Morten Kjær.

Søndag den 22. oktober kl. 18.30-22 er der igen et inspirerende og hyggeligt DJBFA-arrangement i herskabslejligheden i Randers C. Kom og hør den enestående og virtuose sanger Morten Kjær, som til daglig er bosat i Los Angeles, fortælle om sit liv og karriere i Danmark og i hele verden. Der er dejlig mad kl. 18.30 og musikalsk foredrag kl. 19.30 til ca. kl. 22.
 

Besøg af Morten Kjær

Musiker Morten Kjær fortæller om sit mangefacetterede arbejdsliv som sanger, sangskriver, arrangør og korleder. Midtjyden, der er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, har en fortid i vokalgruppen Basix, og han stod i front, da gruppen tog “et kænguruhop” ind på musikscenen i Dansk Melodi Grand Prix i 2001. Morten Kjær var sanger og medleder af Aarhus-koret Vocal Line igennem ti år og siden medlem af den amerikanske jazz/funk a cappella-sekstet M-Pact.

Siden 2010 har Morten haft fast base i Los Angeles, hvor han skriver, producerer og udgiver pop/soul/electro-musik under kunstnernavnet Kier. Sammen med ægteparret Gabby og Ronen Gordon har han desuden dannet bandet Ebb & Flow, som har udgivet to album og løbende turnerer i USA, Europa og Israel. Han arrangerer vokalmusik til teatre (bl.a. Shu-bi-dua - The Musical og Seebach), er studiemusiker og optræder som både solist og korsanger på diverse TV-, teater- og koncertproduktioner i USA og Europa.

Du kan glæde dig til en aften med gode historier, grin, smukke sange fra Kiers repertoire og måske endda lidt sing-along. Der bliver også lejlighed til at stille spørgsmål og kommentere.
 

Tilmelding

Hele herligheden er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Hvis man ikke er medlem, men blot gæst, koster det kun 100 kr. at deltage.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig. Tilmeld dig hos Karoline på: karolinegro@hotmail.com

Adressen er Vestergade 26A 1. sal, 8900 Randers C. Der er tog og bus næsten lige til døren.
 

Om Klubben Vest

Klubben Vest er DJBFA's netværk for komponister og sangskrivere i Jylland - med arrangementer skiftevis i Aarhus og Randers. Se flere kommende arrangementer i Klubben Vest her.