Aktuelt

Kom med på fire dages elektronisk bølge

Torsdag, 15 december, 2016
Vil du inspireres af skarpe og skønne værktøjer, greb og personligheder fra en verden – af techno, electronica, industrial og klubmusik? Så skal du med på DJBFA´s arbejdsophold Elektronisk Bølge 2017, der afvikles i maj 2017

Skarpe og skønne værktøjer, greb og personligheder fra en verden – af techno, electronica, industrial og klubmusik. Sådan bliver oplevelsen på årets elektroniske bølge.

Et eksklusivt 4-dages ophold i Helsingør med fokus på den elektroniske musik. Glæd dig til dybdegående inputs, praktiske tips og tricks leveret direkte af tidens internationale artister og aktuelle undergrundsprofiler, alle hentet fra den elektroniske musikscene. Med andre ord: Der er en ny Bølge på vej med sessions, masterclasses, artist talks og showcases i kreativt selskab med andre komponister fra DJBFA.

Opholdet afsluttes med mulighed for at hænge ud og opleve en masse eksperimenterende musik under lørdagens all-night CLICK-festival. 

Tema: ’INSIDE & OUTSIDE SOUNDS’   

Bølgen slippes løs med fokus på at skabe ny lyd til din musik via en række sampling-, modularsynth- og field recording sessions. Kunsten at opdage, optage og omdanne studiets, instrumentets, stemmens, naturens og byens lyde er blevet en væsentlig inspirationsfaktor inden for al musikproduktion, fra avantgarde til pop. Bølgen vil derfor stille skarpt på kombinationer af forskellige lydkilder, kompositionsværktøjer og mindsets samt tillige præsentere relevante urbane og digitale strømninger som afsæt for ny og spirerende musik.     

Praktisk info & ansøgningskriterier

Bølgen finder sted på Kulturværftet fra torsdag d. 18.maj til og med søndag (afrejse formiddag) d. 21. maj. Du vil blive indkvarteret med enkeltværelse på hotel tæt ved Helsingør Station og Kulturværftet.  Der er morgenmad på hotellet, og Kulturhusets café er vært for både frokost og aftensmad.

Ansøg uanset om du er sanger, instrumentalist, lydnørd, performer eller noget helt femte. Vejledende krav er, at du er med på at arbejde med kreative processer, nye perspektiver og tech-inputs fra den elektroniske scene.  

Der er begrænset deltagerantal, hvorfor der er kunstnerisk udvælgelse ved Sound21 & Rump Recordings. Udvalgte deltagere vil modtage bekræftelse medio februar. Detail-info og program modtages en uge før Bølge-start. På selve opholdet medbringer man selv laptop, devices, håndvåben og et nysgerrigt sind…

Alle udgifter afholdes af DJBFA undtagen din transport og et deltagergebyr på 1000 kr.

For at komme med skal du udfylde et ansøgningskema, og maile det til djbfa@djbfa.dk att. ’Bølgen 2017’.

Ansøgningsskema klik HER 

Vigtig info:

 A-opholdet koster 13.000 kr. pr. deltager, men DJBFA afholder hovedparten af udgiften, så du skal kun selv betale 1.000 kr. i deltagergebyr. Der vil være kunstnerisk udvælgelse af deltagerne. Du ansøger via nedenstående link til et ansøgningsskema, og der er ansøgningsfrist onsdag d. 18. januar 2017.

Ansøgere får besked i starten af februar 2017. Hvis du bliver udvalgt, vil du modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den påførte betalingsfrist, vil pladsen med det samme tilfalde en anden ansøger.

Der ydes ikke refusion af transportomkostninger.

Mere om Elektronisk Bølge

Elektronisk Bølge afholdes af DJBFA i samarbejde med Sound21. Bølgen har været afholdt på Kulturværftet i Helsingør både i 2011, 2012 og 2015 med banebrydende artister som eksempelvis DMZ, Mala, Pinch, Distance, Mark Fell, Cristian Vogel, Luke Abbott og Mad Professor.  

Spørgsmål?

Mail til projektleder Jan Lippert newsound21@gmail.com

Ansøgningsskema til ’Bølgen 2017: HER