Aktuelt

Kom på ophold i et af DJBFA's seks refugier

Mandag, 5 marts, 2018
Vil du på arbejdsophold i et af DJBFA's refugier i andet halvår af 2018? Så skal du ansøge senest 1. april.

DJBFA tilbyder komponister og sangskrivere mulighed for at arbejde koncentreret med musikken en uge ad gangen i inspirerende omgivelser i ind- og udland. Om det så er storbypulsen i New York og Berlin eller naturens stilhed i Lofoten eller fra vores nye refugie i Skagen. Der er også plads til at tage flere af sted og arbejde på musikken sammen på Samsø eller i Nordjylland.

Fire af DJBFA's refugier kan søges af alle Koda-medlemmer. To af dem kan kun søges af DJBFA's egne medlemmer. Refugierne besættes udlukkende via vores to årlige ansøgningsrunder. Næste frist for ansøgning om refugieophold er søndag den 1. april 2018 kl. 12.00. Her kan du søge om uger i andet halvår af 2018, dvs. i perioden fra juli til og med december 2018.

Du kan også få overblik over alle DJBFA's A-ophold og refugier her.
 

Lofoten, New York, Skagen og Nordjylland

Som noget nyt i 2018 udbyder DJBFA refugieophold på Klitgaarden i Skagen.DJBFA tilbyder pt. arbejdsophold i fire refugier, som både kan søges af DJBFA-medlemmer og af alle øvrige Koda-medlemmer.

I Lofoten i Nordnorge kan du tilbringe en uge i et helt unikt refugie på en lille fyrtårnsø (foto øverst). I toppen af fyrtårnet er der en skrivestue, og der er adgang til et lille studie med instrumenter. Her har komponister før dig ladet sig inspirere af den storslåede natur og den totale ro, som hersker på øen. Vi udbyder fem specifikke uger i juli-oktober. Læs mere om refugiet i Lofoten.

Er du mere til storbyens mylder af mennesker og musikalske stilarter, så søg om et ophold i New York, hvor DJBFA har to lejligheder til rådighed dør om dør i Chelsea. Læs mere om New York-refugiet.

Du kan også blive i Danmark og vælge en uge i Skagen i DJBFA's splinternye refugiemulighed, Klitgaarden. Her bor kunst og videnskab under samme tag, og du kan både få fred til at arbejde på egne kompositioner og møde andre kunstnere. Læs mere om Klitgaarden i Skagen. En anden mulighed her til lands er en række udbudte uger i Lille Skiveren, Jens Otto Krags tidligere sommerhus, som DJBFA deler med en række andre kunstnerorganisationer. Læs mere om Lille Skiveren i Nordjylland.

Disse fire refugier er finansieret af DJBFA's andel af Kodas Kulturelle Midler og kan derfor søges af alle Kodas medlemmer (alle DJBFA-medlemmer er også medlem af Koda).
 

Berlin og Samsø: Kun for DJBFA's medlemmerLille hjemmestudie i refugielejligheden i Berlin.

Hvis du er fuldgyldigt medlem i DJBFA, kan du også ansøge om ophold i vores berlinske refugielejlighed i det charmerende latinerkvarter i Prenzlauer Berg. Lejligheden indeholder også et lille "studie" med digitalt klaver, guitar m.m. Læs mere om refugiet i Berlin.

På Samsø tilbyder vi refugiet "Havnefogedgården" i Mårup Havn på øens naturskønne, nordlige del. I huset er der også musikudstyr og desuden soveplads til seks personer. Læs mere om Samsø-refugiet.

Disse to refugier er finansieret udelukkende af DJBFA's kontingetmidler og er derfor kun for DJBFA's medlemmer. Er du endnu ikke medlem af DJBFA? Så læs mere om medlemskab her.
                   

Ansøg om refugieophold

Ansøgningen om arbejdsophold i DJBFA's refugier foregår via DJBFA's ansøgningssystem. Hvis du ikke allerede har en bruger, opretter du bare en. Du skal indtaste dit Koda-nummer for at kunne ansøge. Søg her.

Alle ophold har en egenbetaling på 1.000 kr.