Aktuelt

Musikrejse med DJBFA til USA: A-CAMP USA 2017

Torsdag, 15 december, 2016
DJBFA & MusicMakers arrangerer to ugers intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles i USA.

Har du drømmen om at få åbnet dørene til USA’s musikverden, forbedre din sangskrivning eller at få at vide, hvordan musikbranchen i USA fungerer indefra? 
Så er turen her noget for dig. Kom med DJBFA på A-Camp & MusicMakers i godt 2 uger på en intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles. 

Turen er delt op i to temaer:

  • At skabe musik – Nashville
  • At sælge musik – Los Angeles

Turen i korte træk:

Første uge er vi i Nashville.
Fokus er på sangskrivningen - det at skabe musikken.

Du arbejder med selve håndværket bag den stærke melodi, den fangende tekst, det skarpe koncept. Du sættes hver dag sammen med én eller flere lokale sangskrivere. Holdet sammensættes af vores lokale samarbejdspartner, som til dagligt driver management for Grammy-award vindende artister.

Mens vi er i Nashville, har vi en kort én-dags tur til Alabama, hvor vi besøger det legendariske Muscle Shoals. Vi ser FAME studios og Muscle Shoals Sound Studio. Er vi heldige, spiser vi en middag med enkelte af de oprindelige medlemmer fra rytmegruppen The Swampers.

Ugen i Nashville afsluttes med en studiedag, hvor hver deltager får 45 min. med et Nashville-session- grundhold i studiet. 
På de 45 min. kan en demo af en sang indspilles.

Anden uge er vi i Los Angeles.
Fokus er på afsætning, branchen og netværk.

Vi møder 3-4 topplacerede folk fra musikbranchen, der lytter til din musik, giver feedback og besvarer spørgsmål. I Los Angeles er der også mulighed for sangskrivning. Dette er dog noget, deltagerne sætter op individuelt.

Efter godt to uger i USA rejser vi hjem. Du vil have fået massivt forbedret dit netværk i USA, en masse ny viden og en hel del nye værktøjer, som du kan bruge til at bygge videre på din musikkarriere.

Turen henvender sig til artister, producere og toplinere med ambitioner om international afsætning.

Det praktiske:

Tidspunkt:

Afrejse d.14/7 - 2017. Hjemkomst d. 29/7 om eftermiddagen

Indkvartering: Deltagerne bor på enkeltværelser. I Nashville deles bad og toilet pr. 2 værelser. I Los Angeles har deltagerne eget værelse med eget bad og toilet.

Deltagerprisen inkluderer: Fly, transfer - lufthavn => hotel t/r, indkvartering, netværksmiddag, keynotes.

Deltagerne afholder selv: Forplejning, rejseforsikring og gebyr for ESTA (indrejsegebyr i USA).

Ansøgningsfrist: 18. januar 2017.

Ansøgningsskema:

A-CAMP USA - ANSØGNINGSSKEMA - KLIK HER

Du vil i starten af februar få svar på din ansøgning.

Vigtig info:

A-opholdet koster 13.000 kr. pr. deltager, men DJBFA afholder hovedparten af udgiften, så du skal kun selv betale 1.000 kr. i deltagergebyr. Der vil være kunstnerisk udvælgelse af deltagerne. Du ansøger via nedenstående link til et ansøgningsskema, og der er ansøgningsfrist onsdag d. 18. januar 2017. Ansøgere får besked i starten af februar 2017. Hvis du bliver udvalgt, vil du modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden den påførte betalingsfrist, vil pladsen med det samme tilfalde en anden ansøger.