Aktuelt

Netværk: Middag og foredrag med Mathias Heise

Onsdag, 10 oktober, 2018
Den unge danske mundharpevirtuos Mathias Heise er gæst i DJBFA's netværk Klubben Vest i "Kulturklinikken" i Randers mandag den 22. oktober.

DJBFA's netværk Klubben Vest inviterer til næste netværksaften den 22. oktober 2018 kl. 18. Denne aften kan du spise en hyggelig middag med nogle af dine komponistkolleger og efterfølgende høre foredrag og musik med Mathias Heise.

Mathias Heise har vundet/fået nærmest, hvad der kan kravle og gå af priser for sit sublime mundharpespil og store kreative profil, heriblandt Kronprinseparrets Stjernedryspris og Ben Webster-prisen. Han har også vundet verdensmesterskabet i kromatisk mundharpe i Trossingen i Tyskland.

Mathias er lige nu på turné som solist med Danmarks Radios Bigband, som spiller Mathias’ egen musik, som han også selv har arrangeret for bigbandet. Sammen har de i den forbindelse lavet en udgivelse, som har høstet store roser fra anmelderne. Herudover har Mathias for nylig spillet med Bent Fabricius-Bjerre og er fast inventar i Tivolis Underholdningsorkester, udover at have sit eget orkester, Mathias Heise Quadrillion, der har flere udgivelser bag sig.

Mathias var også den første i Danmark til at blive optaget på Det Kongelige Musikkonservatorium på mundharpe. Alt dette, og en hel del mere, er sket på meget kort tid, for Mathias er kun lige fyldt 25 år!

Denne aften vil Mathias fortælle om sin karriere, sine tanker om musik og den kreative proces, og om at gå ud af konservatoriet og forfølge sine drømme. Mathias og Jacob Venndt, netværkets vært, vil også spille et par numre sammen fra deres fælles duo-bagkatalog “Heise og Venndts Jazz-laboratorium”.

Netværksarrangementet præsenteres af DJBFA, DMF (Dansk Musikerforbund) og Kulturklinikken, og det er medfinansieret af Kodas kulturelle midler.

Tilmelding

Netværksaftenen finder sted mandag den 22. oktober 2018 og begynder med en lækker middag inkl. kage for kun 50 kr. pr. person. Vi starter kl. 18.

Kl. 19 begynder arrangementet med Mathias Heise. Arrangementet slutter cirka kl. 21.30.

Sted: Kulturklinikken: Hans Bojes Alle 42, 8960 Randers SØ.

Deltagelse i netværksaftenen er gratis, men kræver tilmelding hos Jacob Venndt på jacobvenndt@jacobvenndt.dk eller tlf. 22 81 19 84.

Foto øverst: Mathias Heise fotograferet af Ulrik Jantz, PR-foto.