Aktuelt

Netværksmøde med Bjørn Svin i ES21

Tirsdag, 9 april, 2019
Det åbne netværk for elektronisk musik og omegn, ES21, inviterer til møde med techno-artist Bjørn Svin og spilekspert Christina Majcher den 26. april.

Der er fart på Bjørn Svin med flere nye udgivelser i handlen netop nu. I marts udkom det anmelderroste album 2 Point 5 Step Pets med fokus på dybere underbevidste lag, sonisk fysikalitet og "faktisk lydartikulation", som han selv siger.

Han er desuden aktuel med soundtracket til spillet Cosmic Top Secret, som Information bl.a. beskrev således: "Det er blevet normalt at lave musik til computerspil, men Bjørn Svins soundtrack til Cosmic Top Secret er alligevel unormalt godt." Dette og måske mere bliver vi klogere på, når Bjørn inviterer os ind i sin verden af lyd i spil...    

Dagens vært er Christina Majcher, som er spil/tech-journalist (Weekendavisen) og kommunikationsninja på Ku.Be. Hun vil bl.a. give os viden om trends og nye perspektiver på brugen af elektronisk musik i spil samt udfolde overraskende ligheder mellem spilbranchen og techno-undergrunden.
 

Praktisk

Tidspunkt: Fredag den 26. april 2019 kl. 12-15.
Sted: Ku.Be, Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg. 

Er du game? Så forhåndstilmeld dig af hensyn til catering og begrænset deltagerantal: Skriv til Jan Lippert på newsound21@gmail.com.

Detaljeret info følger op til mødet.

ES21 præsenteres af DJBFA og DKF. Netværkets arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

(PR-foto: Bjørn Svin).