Aktuelt

Julehygge med spisning og musikalske bidrag

Tirsdag, 21 november, 2017
Kom med, når der indbydes til musikalsk julehygge i netværket for DJBFA'ere og andre interesserede Koda-medlemmer i Klubben Vest.

Årets sidste arrangement i DJBFA's jyske netværk, Klubben Vest, finder sted den 10. december i Aarhus. Her er der mulighed for at julehygge og netværke med andre komponister - og for at dele ens egen musik.

Det er efterhånden blevet en tradition på årets sidste DJBFA-aften i Klubben Vest, at deltagerene får mulighed for at underholde med egne sange. Kokken skruer også op og får denne aften lov til at trylle med mere end én ret! 

Der er lagt op til en hyggelig aften med gensidig inspiration, netværk, latter og god mad. Der vil være mulighed for at købe øl, vin og vand til rimelige priser.

Klubben Vests julearrangement finder sted søndag den 10. december kl. 19 på spisestedet Gastro & Vino, Baggården Klostergade 68 i Aarhus. Arrangementet er gratis for alle medlemmer af DJBFA og andre Koda-medlemmer.

Tilmelding

Tilmelding: skriv til Kurt Frimodt på pianist@kurtfrimodt.dk Mrk: “Klubben Vest”. Har man lyst til at bidrage til aftenens underholdning, oplyses det i samme tilmelding eller efterfølgende. Der vil blive stillet sanganlæg og piano til rådighed.