Aktuelle A-ophold

DJBFA tilbyder løbende en række intensive arbejdsophold, der er målrettet til komponister og sangskrivere.

Boost din komposition med et intensivt arbejdshold.

DJBFA tilbyder en række nøje tilrettelagte arbejdsforløb, hvor der målrettet arbejdes med konkret komposition, i en form der afspejler de enkelte genrers særlige behov. Fælles for disse A-ophold er, at der er tale om komponistophold, hvor den enkelte komponist arbejder med og udvikler sin kunstneriske horisont i fællesskab og/eller co-writing med andre komponister og udvalgte hot-shots. Arbejdsopholdene foregår på højt niveau.

Alle opholdene udbydes, så du ansøger om deltagelse, og du udvælges ud fra din ansøgning. Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge. Tjek ansøgningsfrister i forbindelse med hvert enkelt A-ophold.
 

Aktuelle A-ophold:

Ødemarkssange

Mød dine sangskriverkolleger i øjenhøjde, når DJBFA inviterer til nyt arbejdsophold i uformelle rammer på Sydfyn.

Periode: 11.-17. august 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


Folk'n'Detail

Splinternyt A-ophold for folkemusik-komponister arrangeret af Kristine Heebøll og DJBFA. Folkemusik for alle pengene på Løgumkloster Højskole og på Tønder Festival.

Periode: 18.-22. august 2019 (evt. til 25. august på Tønder Festival).

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


PopCamp 2019

Få sangskrivningsundervisning af internationale instruktører fra England og co-write med andre sangskrivere på PopCamp 2019 i Lundgaard Studios i Vejen.

Periode: 25.-30. august 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


DJBFA/RMC Writing Camp: Clara

A-ophold på Rytmisk Musikkonservatorium 9.-13. september 2019 med sangskrivning til solisten Clara.

Campen ledes af Peter Biker, der har mange års erfaring med international sangskrivning og undervisning på sangskriverlinjen på RMC.

Periode: 9.-13. september 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


KompositionsCamp 2019

Lad dig guide og inspirere af verdens førende klassiske komponister, når DJBFA og Engelsholm Højskole byder velkommen til et intenst inspirerende ophold.

KompositionsCamp henvender sig til komponister og arrangører på højeste niveau i Danmark. Tidligere deltagere har været sangskrivere, elektroniske musikere, filmkomponister og jazzmusikere.

Periode: 6.-12. oktober 2019.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 13. august 2019 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg.


A-Camp Stockholm 2019: Uge 42

I 2019 afholdes der både A-Camp Stockholm i uge 7 og i uge 42. Kom med på en uges sangskrivningsophold i poppens hovedstad, Stockholm. Mød succesfulde folk fra musikbranchen og co-write med de bedste producere, sangskrivere og artister.

Periode: 13.-19. oktober 2019.

Ansøgningsrunden er afsluttet.

Læs mere.


Eksempler på tidligere A-ophold:

Manden med et solbrune ansigt

Læs mere.

I februar 2019 rejste et hold komponister med Michael Rexen til Etiopien på dette helt unikke A-ophold med fokus på ethio-jazz.
Opholdet er afholdt.


Berlin SangskriverCamp

Læs mere.

DJBFA, Tigerspring og Universal Music Publishing præsenterede et helt nyt arbejdsophold med fokus på pop, EDM og urban til det tyske marked i november 2018.
Opholdet er afholdt.


Tekstgenerator

Læs mere.

Fuld opmærksomhed til sangteksterne med Pablo Llambías og Cæcilie Trier på tekstorienteret arbejdsophold på Engelsholm Højskole.
Opholdet er afholdt.


Elektronisk Bølge

Læs mere.

Flere år i træk har DJBFA præsenteret A-opholdet Elektronisk Bølge i Helsingør. Inspiration, nye værktøjer og skarpe personligheder fra en verden af techno, electronica, lydkunst og klub. Afholdes i maj samtidig med Click Festival.
Opholdet er afholdt.


International Eurovision Camp

Læs mere.

I 2018 og 2019 har DJBFA og TheArrangement afholdt writing camp, hvor fremtidens Melodi Grand Prix-hits blev skrevet. For danske og udenlandske sangskrivere i Palma Music Studios i Spanien.

Opholdet er afholdt.


Nordlys over Fanø

Læs mere.

Co-writing-ophold i Sønderho på Fanø med komposition af nutidig, nordisk folkemusik.
Opholdet er afholdt.


A-Camp USA 2018

Læs mere.

DJBFA & MusicMakers arrangerede igen i 2018 to ugers intensiv netværks-, dannelse- og kompositionsrejse til Nashville og Los Angeles.
Opholdet er afholdt.


Der Schlager schlägt zu!

Læs mere her.

"Schlager" er en kæmpe musikindustri i Tyskland, og DJBFA har flere år i træk afholdt arbejdsophold i Nordtyskland med fokus på Schlager, senest i marts 2019.
Opholdet er afholdt.


Komposium 2016: Jazz/bigband arbejdsophold

Læs mere.

Over en periode på fem uger fik otte danske komponister mulighed for at deltage i et kompositorisk uddannelses- og inspirationsforløb med Guillermo Klein.
Opholdet er afholdt.


Fatimas Hånd

Læs mere.

Arbejdsophold om Mellemøstens musik i Oman i 2016.
Opholdet er afholdt.

 

(Foto øverst: Fra A-opholdet A-Camp USA 2017. Fotograf: Rasmus Fjeldsted.)