Aktuelt

Oplevelser og fotos fra KompositionsCamp

Onsdag, 17 oktober, 2018
"Det intime rum, vi bevæger os i på campen, giver mulighed for at komme tæt på hinanden os komponister imellem, og skaber både spændende og inspirerende arbejdsfællesskaber". Komponist Flemming Nordkrog fortæller om KompositionsCamp. Se også galleri fra A-opholdet.

Intromøde: Sådan bruger du din komponistforening

Tirsdag, 16 oktober, 2018
Er du nyt (eller næsten nyt) medlem af DJBFA, så kom til intro-kaffemøde torsdag den 8. november.

Mindeord til Kim Larsen

Tirsdag, 16 oktober, 2018
Mindeord til sangskriver, guitarist og sanger Kim Larsen (1945-2018) skrevet af Kims tætte ven, bandkollega og revisor, Peter Ingemann.

Søg støtte til musikdramatik

Mandag, 15 oktober, 2018
Arbejder du med musikdramatik? Så kan du nu søge støtte til at skabe eller opføre ny dansk musikdramatik m.m. via Koda Dramatik. Ansøgningsfrist: 26. oktober.

Netværk: Middag og foredrag med Mathias Heise

Onsdag, 10 oktober, 2018
Den unge danske mundharpevirtuos Mathias Heise er gæst i DJBFA's netværk Klubben Vest i "Kulturklinikken" i Randers mandag den 22. oktober.

Unikt A-ophold i Etiopien: Manden med det solbrune ansigt

Tirsdag, 9 oktober, 2018
DJBFA udbyder et helt nyt – og helt specielt – A-ophold: Manden med det solbrune ansigt. I februar 2019 rejser vi med Michael Rexen til Etiopien og lærer om ethio-jazz!

Adam Pultz Melbye gæst hos netværket Bag kompositionen

Mandag, 8 oktober, 2018
DJBFA's nye netværk Bag kompositionen præsenterer en aften i selskab med Adam Pultz Melbye og hans "feedback double bass" i Aarhus den 16. oktober.

Kom tæt på den tyske musikbranche med Der Schlager schlägt zu!

Onsdag, 3 oktober, 2018
"Schlager" er en kæmpe musikindustri i Tyskland. Prøv kræfter med det tyske marked på DJBFA's A-ophold Der Schlager schlägt zu! 2019 i Nordtyskland.

Bag kompositionen: Reuben Lewis

Fredag, 28 september, 2018
Det første arrangement i DJBFA's nye netværk Bag kompositionen finder sted 30. september med artist talk med komponist Reuben Lewis.

Ændringer i DJBFA i det nye år

Fredag, 21 september, 2018
I 2019 træder flere ændringer i kraft i DJBFA, som bl.a. betyder, at Produktionspuljen og kritisk sygdom-forsikringen ikke fortsætter. Men der er også nye muligheder for DJBFA-medlemmer i form af faglige netværk, nye sociale legater m.m.