Aktuelt

Nu skal du tilmelde dig on-tour! Vi former DJBFA

Mandag, 21 august, 2017
DJBFA's bestyrelse tager "on tour" og inviterer til debat om foreningens virke, DNA og økonomi baseret på et reduceret budget i fremtiden som følge af nye Koda-regler. På to on-tour-møder fremlægges bud på DJBFA's fremtid, og der er mulighed for at netværke med andre medlemmer.

DJBFA's bestyrelse inviterer til to møder, hvor du kan være med til at forme DJBFA - og hvor oplæg til DJBFA's fremtidige økonomi præsenteres, baseret på et reduceret budget som følge af nye Koda-beslutninger om fordelingen af De Kulturelle Midler.

På sidste generalforsamling gav medlemmerne input til bestyrelsen.

Kodas beslutning om ny fordeling af De Kulturelle Midler påvirker nemlig DJBFA sådan, at foreningen fra år 2020 kommer til at få et væsentligt mindre budget end i dag. Læs mere om Kodas beslutning HER. På de to on tour-møder vil DJBFA's bestyrelse præsentere deres bud på DJBFA's fremtidige økonomi og prioriteringer.

Til DJBFA on tour-møderne kan du også få indflydelse på din komponistforenings fremtidige indhold. På seneste generalforsamling bidrog DJBFA's medlemmer med forslag, ideer og indspark til, hvad der skal være foreningens primære fokus. Alle forslag har siden været brugt i bestyrelsens videre arbejde med at lægge de første sten til et nyt fundament for DJBFA's fremtidige virke. Bestyrelsen har bl.a. fået forslag til indretning af foreningens politiske arbejde, medlemsservice, brug af refugier, modeller for dialog med medlemmerne m.m.

Nu inviterer bestyrelsen til to nye medlemsdebatmøder, hvor vi igen får mulighed for at være med i processen med at forme foreningen.
 

Datoer for on tour-møderne

Onsdag den 6. september i København.
Torsdag den 14. september i Aarhus.

Medlemmer i DJBFA kan deltage i on tour-møderne. Deltagelse er gratis.
 

Tilmeld dig her

København
Onsdag den 6. september kl. 17.00 - hos DJBFA på Østerbro, Lautrupsgade 9, st. (kantinen)
Efter mødet spiser vi lidt mad kl. 19 og snakker musik med kollegerne. Deltagelse er gratis.
Tilmeld dig ved at sende mail til hm@djbfa.dk - HER 
(tilmelding senest 3. september kl. 23.59)

Aarhus
Torsdag den 14. september kl. 17.00 - hos Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.
Efter mødet spiser vi lidt mad kl. 19 - og snakker musik med kollegerne. Deltagelse er gratis.
Tilmeld dig ved at sende mail til hm@djbfa.dk - HER 
(tilmelding senest 7. september kl. 12)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bestyrelsens forberedende arbejde foregår samtidig med øje for, at Koda har justeret sin fremtidige politik for fordeling af de kulturelle midler til de tre komponistforeninger og musikforlæggerne. De nye fordelingsprincipper betyder, at DJBFA fra år 2020 som udgangspunkt modtager færre kulturelle midler. 

Årsagen til, at det nye fordelingssystem først træder i kraft i 2020, er netop for at skabe en fornuftig overgang med mulighed for at indarbejde det nye system på en god måde i foreningerne.