Aktuelt

Ødemarkssange 2020

Onsdag, 6 maj, 2020
Kom med til Sydfyn i august, hvor du kan finde ro og inspiration i øjenhøjde med dine sangskriverkolleger. Ansøgningsfrist: 2. juni 2020.

Ødemarkssange går ud på at skrive nye sange og knytte nye forbindelser. Det er et sangskriverophold, som handler om fællesskab og fordybelse – på hjemmebane i Danmark, tæt ved Svendborg på smukke Sydfyn. Uden distraktioner, bare sangskriverne, instrumenterne og musikken.

Har du lyst til nogle dage i sommerhus til august med andre komponister og sangskrivere for at skrive nye sange og for at lære nye kollegaer at kende, så er det her tilbud måske noget for dig.Sangskriver Marie Frank guider deltagerne igennem ugen på Ødemarkssange. PR-foto.

Som sådan er der ikke noget specifikt mål for udbyttet af opholdet – det er deltagerne selv ansvarlige for. Det kan være en god idé at tage udkast, skitser og ikke færdiggjorte sange med, men i godt kollegialt selskab er der naturligvis gode chancer for, at der opstår helt nye idéer.

I løbet af hvert ophold vil camp'en få besøg af en oplægsholder/sangskriver, der har haft stor betydning for dansk musikliv. Navne på disse offentliggøres senere.

Sanger og sangskriver Marie Frank er værtinde på dette ophold og holder hånd i hanke med det praktiske.

DJBFA har lejet et stort hus på Sydfyn fra søndag d. 16. august til fredag d. 21. august, hvor I mødes og arbejder.

Forslag til program

Programmet er blot vejledende - hvis man vil noget andet, er man fri til at gøre det.

Søndag
Kl. 15-16: Indkvartering på enkeltværelser i sommerhuset.
Kl. 16-18: Gensidig musikalsk præsentation og forventningsafstemning.
Kl. 18-20: Madlavning/middag.
Kl. 20: Karusselkoncert: Deltagerne spiller færdige sange for hinanden.

Mandag + tirsdag planlægger værten sammen med deltagerne programmet.

Onsdag
Kl. 8-9: Morgenmad.
Kl. 11-12 Forberedelse af frokost og finpudsning af de nye sange.
Kl. 12 Frokost med præsentation af de sange, vi har skrevet.
Kl. 16-18 Gensidig musikalsk præsentation.
Kl. 18-20 Madlavning/middag.
Kl. 20 Karusselkoncert hvor deltagerne hver spiller sange, de har med hjemmefra.

Torsdag planlægger værten sammen med deltagerne.

Fredag
Kl. 8-9 Morgenmad.
Kl. 9-11 Oprydning og rengøring.
Kl. 11-12 Forberedelse af frokost og finpudsning af de nye sange.
Kl. 12 Frokost med præsentation af de sange vi har skrevet.
Kl. 13 Tak for denne gang.

Fakta om Ødemarkssange

DJBFA stiller op til 7 pladser til rådighed på arbejdsopholdet Ødemarkssange, og du skal ansøge for at komme med. Deltagerne udvælges af Marie Frank og DJBFA’s næstformand Søren Krogh, som er initiativtager til opholdet. De vil sammensætte et varieret hold, hvor deltagerne forhåbentlig kan supplere hinanden godt personligt og musikalsk.

DJBFA og Koda Kultur afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, men du skal selv betale 500 kr. i deltagergebyr. Hvis du bliver udvalgt til at deltage, vil du modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt inden den påførte betalingsfrist, vil pladsen tilfalde en anden ansøger.

Der findes ingen instrumenter i husene, så man skal selv medbringe instrumenter. Kost er inkluderet i opholdet, men deltagerne står selv for indkøb, madlavning og så videre.

Sådan søger du

Interesserede sangskrivere inden for alle genrer kan ansøge, bare de er medlem af DJBFA og/eller af Koda.

Der ansøges via Koda Kulturs ansøgningssystem. Her vil du blive bedt om at skrive en kort ansøgning med information om, hvorfor du gerne vil med på Ødemarkssange. Du skal også uploade en minibiografi/CV samt uploade eller linke til tre af dine musiknumre og uploade en tekst med kort beskrivelse af musikken. Alle tekstfiler skal uploades som pdf, og lydfilerne skal uploades som mp3 (eller m4a).

Der må ikke være specialtegn (fx %&?!’) i filernes titler, og musikfilerne må ikke være for store (max 10 MB) – så vil du højst sandsynligt få problemer med at uploade.

Vi anbefaler, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

I din ansøgningstekst og/eller minibiografi bedes du komme ind på:

  • Hvilke(t) instrument(er) du spiller.
  • Hvad dine forventninger er til opholdet.

SØG HER

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 2. juni 2020 kl. 23.59.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så ring eller skriv til djbfa@djbfa.dk mrk. Ødemarkssange.