Aktuelt

PopCamp 2017

Tirsdag, 3 januar, 2017
Kom med på DJBFA's PopCamp med internationalt netværk for topliners, producers og lyricists. Stil skarpt på kommerciel sangskrivning. Prøv at komponere i seks studier med internationale komponister og producere i et top-inspirerende miljø.

Klar på en udfordring? Riv fem dage ud af kalenderen, forlad komfortzonen, udvid dit internationale netværk og stil skarpt på kommerciel sangskrivning sammen med andre talentfulde popsmede. DJBFA´s PopCamp 2017 tuner ind på kommerciel pop med sangskrivere og internationale producere, hvor du får mulighed for, i seks studier med internationale komponister og producere, at skrive og komponere i et top inspirerende miljø. Hver dag med et nyt team bestående af en producer og 1-2 sangskrivere.

PopCamp er 5 intensive dage i popmusikkens kreative maskinrum, inden for genrerne kommerciel pop, dance og rock.

Om morgenen udleverer instruktøren dagens opgave, hvorefter du med dit team og baseret på et brief fra en international artist bemander studiestationerne og skriver popsange med potentiale til at gå hele vejen. Fra inderlig popmelankoli til dekadent trancepop kommer du rundt i aktuelle genrer og popuniverser, der tegner tidens største hitproduktioner. 

Efter endt camp søges materialet i videst muligt omfang afsat på det kommercielle marked. Der er dog ingen garanti for afsætning, men det indgår som en naturlig del af projektet.

Hvad kræver vi af dig

 • At du har væsentlig erfaring som komponist, producer eller lyricist.
 • At du kan spille ind med dine kompetencer på højt professionelt niveau.
 • At du kan indgå i internationale teams og arbejde dedikeret og loyalt i teamkonceptet.
 • At du er åben for at modtage nye internationale input som komponist.
 • At du gerne vil udvide dit internationale netværk.
 • At du er parat til at arbejde fra morgen til aften.
 • At du gerne kaster dig ind i kampen for at skabe noget til andre.

Hvem kan komme med

Alle der brænder for at udvikle, udforske og bidrage til den kommercielle popgenre, kan ansøge om optagelse. Der er kurateret udvælgelse, dvs. deltagerne vælges ud fra dit indsendte materiale, samt de teams der skal sammensættes hen over de fem dage.

Praktisk info

 • PopCamp foregår d. 25. - 30. juni i Lundgaard Studios, Kongeaavej 7, 6600 Vejen, Denmark.
 • Ankomst om eftermiddagen d. 25. juni og hjemrejse d. 30. juni om morgenen. Opholdet inkluderer kost og logi med campens egen kok. Da der er begrænset plads, skal du være villig til at dele værelse med en anden.
 • Alle deltagere får al detailinfo tilsendt op til campen af projektlederen.
 • Er du producer, skal du være indstillet på at medbringe dit ”hjemmestudie”, computer, keyboard, lydkort m.m. til at lave produktionerne på campen.
 • Er du topliner/sanger og spiller et instrument, må du meget gerne medbringe dit instrument - måske bliver det muligt at bruge det.

Pris

DJBFA afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse på PopCamp, men du skal selv betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Ansøgningsfristen er 9. februar, og du får besked om du er kommet med senest ved udgangen af februar 2017, hvorefter du vil modtage en faktura på din egenbetaling. Hvis du ikke har betalt de 1.000 kr. inden 21. marts, vil opholdet med det samme tilfalde en anden ansøger. Du vil IKKE blive rykket for betaling, så du skal selv sørge for at sikre dig at pengene er indbetalt.

Der ydes ikke refusion af transportomkostninger.

Hvem arrangerer PopCamp

PopCamp afholdes af DJBFA i samarbejde med TG Management/Publishing, der har afholdt et utal af camps af denne karakter og afsat hit på hit til bands, solister, reklamer, film verden over.

Sådan søger du

Ansøg HER! 

Send ansøgning til djbfa@djbfa.dk

Ansøgningsfrist: Du skal ansøge senest den 9. februar.