Aktuelt

Refugielejligheden i København udlejes ikke fremover

Torsdag, 17 august, 2017
På grund af Københavns Kommunes boligregler er det ikke tilladt for DJBFA at fortsætte refugiet på Christianshavn.

I en række år har DJBFA lejet sig ind i en lejlighed i på Christianshavn i København og benyttet det som kunstnerrefugie.

Som følge af boligreguleringsloven for området skal lejligheder som denne dog benyttes til helårsbolig med bopælspligt og må dermed ikke udlejes. DJBFA's bestyrelse har ansøgt Københavns Kommune om dispensation for disse regler og lov til at benytte boligen som refugiebolig for sangskrivere og komponister, men har fået afslag på denne ansøgning.

Derfor kan DJBFA ikke fremover tilbyde arbejdsophold i refugiet i København.

De DJBFA- eller Koda-medlemmer, som allerede har fået tildelt et ophold i refugiet i dette halvår, er blevet kontaktet af DJBFA's sekretariat.
 

Andre refugier

Dette påvirker ikke DJBFA's resterende refugier i hhv. Berlin, Samsø, Lofoten, Nordjylland og New York. Der er ansøgningsfrist til arbejdsophold i disse refugier for første halvår af 2018 den 1. oktober 2017. Læs mere her.

Kender du som DJBFA-medlem et unikt sted, meget gerne i udlandet, som ville være spændende for sangskrivere og komponister at abejde i under et refugieophold? Og kan stedet lejes i begrænsede perioder? Så er du meget velkommen til at sende forslaget til DJBFA's bestyrelse på djbfa@djbfa.dk.