Udgivelse

Søren Krogh: Historier

Søren Krogh udkommer med sin bogdebut, Historier, den 10. oktober 2018. Enhver, der har oplevet troubadouren og folkesangeren Søren Krogh til en af hans koncerter, vil have oplevet ham som en medrivende og særdeles underholdende historiefortæller.

- Jeg har altid brugt ligesom at forberede publikum på, hvad der venter dem i næste sang til mine koncerter. Det startede ude på de vestjyske bodegaer, hvor jeg spillede for 20-25 år siden. Hvis jeg skulle slippe levende afsted med at stå og spille mine egne sange, blev jeg nødt til at fortælle historier og give publikum gas mellem sangene, fortæller Krogh.

Nu er Søren Kroghs fortællinger omsider fundet vej til bogen Historier. Bogen er en samling af 21 baggrundsfortællinger og tilhørende sange fra hele karrieren. Fakta, fiktion, løgnehistorier? Det melder historien ikke noget om, men de er underholdende. Det er historier om hans elskede hjemstavn i Vendsyssel, kærlighed, det hårde og til tider farlige liv på landevejen som omrejsende spillemand og meget mere.

Se også Søren Kroghs hjemmeside.