Aktuelt

Songwriters masterclass

Mandag, 11 februar, 2019
DJBFA, DPA og Koda inviterer til gratis "Songwriters masterclass” den 12. marts. Vi går bag om sange fra Barbara Moleko og Søren Balsner, og der er feedback på medlemmers sange.

Sangskriver Marcus Winther-John guider os gennem sangene. PR-foto."Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.”
- Marcus Winther-John

Den 12. marts afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med Søren Balsner (Carpark North) og Barbara Moleko. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne suppleret med producer Chief 1 giver feedback på udvalgte medlemmers sange.

Arrangementet livestreames på Koda stream.
 

Praktisk

Tid og sted: Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 16:30-20:00 i Koda, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø. 

Program:
Kl. 16:30 – 16:40 Velkomst
Kl. 16:40 – 17:40 Artist talk
Kl. 17:40 – 17:50 Pause
Kl. 17:50 – 18:50 Feedback på din musik
Kl. 18:50 – 19:20 Spørgsmål og afrunding.
Kl. 19:20 – 20:00 Social hour

Tilmeldingsfristen er nu overskredet, og arrangementet er fyldt op. Men det kan streames live via Koda Stream.
 

Ønsker du feedback på din musik eller har du spørgsmål?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.dk inden den 5. marts. Specificer her venligst hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur mv., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og indgå i videoen fra arrangement på Koda stream. Du vil få direkte besked inden arrangementet. Hvis ikke din sang bliver valgt denne gang, får du muligheden igen i løbet af foråret.

Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

- DPA, DJBFA og Koda.