Aktuelt

Spil Dansk med DJBFA

Tirsdag, 9 april, 2019
DJBFA deltager i Spil Dansk med to projekter, som skaber muligheder for danske sangskrivere: Musik & Sundhed og #MusikKanMere.

DJBFA har indledt et tæt samarbejde med Spil Dansk. I Spil Dansk Ugen 2019 (28. oktober til 3. november) samt i hele perioden oktober-december kan sangskrivere tilmelde sig Spil Dansk og komme ud og spille. Spil Dansk samarbejder i år med rekordmange danske kommuner; hele 35, så der er rig mulighed for koncerter på tværs af landet.

En række musikorganisationer – herunder DJBFA – samarbejder med Spil Dansk om 25 musikprojekter, som Spil Dansk-kunstnerne kan tilmelde sig.
 

Giv intimkoncert med Musik & Sundhed

Vil du gerne give en intimkoncert, hvor musikken kan virke som lindring for patienter? Kan du skabe en involverede og beroligende stemning? Så meld dig som Spil Dansk-kunstner og vælg Musik & Sundhed som et af de områder, du er interesseret i at komme ud og spille indenfor. Intimkoncerterne kan fx være på plejecentre, hospice, en hospitalsafdeling for en særlig patientgruppe, et genoptræningscenter eller lignende.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at spille musik inden for sundhedsvæsenet, men ikke en forudsætning. Er interessen stor og dit hjerte rummeligt, så tilmeld dig.

Honorarerne er på 2.500 kr.

Læs mere om betingelserne og tilmeld dig Spil Dansk: Musik & Sundhed.
 

Overrask og vis, at musik kan mere

Har du mod på at lave et overraskende arrangement som fx en pop-up-koncert, flash-mob og/eller en happening? Så tilmeld dig som Spil Dansk-kunstner og vælg #MusikKanMere som en af de ting, du vil deltage i.

DJBFA står bag kampagnen #MusikKanMere, som har mundet ud i en række tiltag og begivenheder for at sætte fokus på vigtigheden af at bevare og støtte musikken i Danmark. Bl.a. kunne violinist Kristine Heebøll og et hold unge folkemusikere overraske passagererne på Københavns Hovedbanegård med livsglad musik, der fik smilene frem. Det gælder om at vise, at musikken kan mere, end de fleste husker i det daglige.

Har du en idé til et arrangement? Det skal gerne være så overraskende og utraditionelt, at folk får lyst til at optage og dele det. Måske spiller du kun en sang, måske fem – det vigtigste er overraskelseselementet, at det foregår et usædvanligt sted. Du kommer i dialog med den lokale Spil Dansk-tovholder, så I kan udvikle idéen sammen.

Honorarerne er på 2.500 kr.

Læs mere om betingelserne og tilmeld dig Spil Dansk: #MusikKanMere.
 

Bliv Spil Dansk-kunstner

Tilmeld dig som Spil Dansk-kunstner, udfyld din kunstnerprofil og klik af, hvilke musikprojekter, du er interesseret i at blive en del af.

Fristen for tilmelding er 29. april 2019.

Dernæst vil Spil Dansk fra juni-oktober booke de forskellige kunstnere ind afhængigt af ønskerne fra Spil Dansk-kommunerne.

Læs mere om, hvad det vil sige at være Spil Dansk-kunstner i Kunstnerguiden.

(Foto: Agnes Obel live i Falconer Centret ifm. Spil Dansk. Pressefoto Spil Dansk.)